Showroom RTD Blog banner - nieuw (1).jpg

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Ontdek maar liefst 5.500 m² aan badkamer- en tegelinspiratie

Showroom Rotterdam

Vierhavensstraat 63
3029 BB Rotterdam
088 - 205 47 00
[email protected]

Openingstijden

Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag10:00 AM - 5:00 PM

Gaat u liever de deur niet uit? Middels een video- of telefonisch gesprek helpen onze deskundige verkoopadviseurs u maximaal slagen voor uw nieuwe badkamer, toilet of tegels. Tijdens het videogesprek geeft onze adviseur een rondleiding in de showroom, waardoor u het gevoel krijgt écht aanwezig te zijn. De live demonstratie van producten zorgt ervoor dat u ook thuis geniet van een unieke winkelervaring bij Maxaro. Plan hier uw persoonlijk adviesgesprek.

Wat kunt u verwachten? 

 • Ruim 5.500 m² inspiratie & beleving 
  Grootste showroom van de Benelux in Badkamers & Tegels in Rotterdam 
 • Persoonlijk advies van onze specialisten 
  Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken 
 • Parkeren in de overdekte parkeergarage 
  Makkelijk parkeren dankzij groot aantal parkeerplaatsen 
 • Ervaar onze producten zelf 
  Beproef de kwaliteit van o.a. baden, badkamermeubels, douches en tegels 
 • 7 dagen per week geopend
  Open van maandag tot en met zondag

Kom langs in onze showroom te Rotterdam 

Maxaro Rotterdam is gevestigd in winkelboulevard Big Shops en daardoor zeer centraal gelegen. In de megashowroom ontdekt u maar liefst 5.500 m² aan badkamers en tegels. Het complete assortiment sanitair met talloze combinatiemogelijkheden is hier te bekijken, ervaren en voelen. Onze sfeervolle presentaties bieden u inspiratie en zorgen ervoor dat u een maximaal geslaagde keuze maakt. Terwijl u op zoek gaat naar uw droombadkamer, de geschikte tegels of het ideale badkamermeubel vermaken uw kinderen zich in de kinderspeelruimte. 

Ruim aanbod sanitair  

Bij Maxaro vindt u alles om een complete badkamer samen te stellen. Daarnaast zijn er losse badkamerelementen verkrijgbaar. Op het enorme badenplein staan alle baden en whirlpools overzichtelijk gepresenteerd en kunt u komen proefliggen. Verder wandelt u langs het uitgebreide aanbod aan douches, stoomcabines, badkamermeubels, spiegels, kranen, toiletten en tegels. Met onze badkameraccessoires maakt u het plaatje af. 

Tegels voor iedere ruimte binnenshuis 

Showroom Rotterdam is voorzien van talloze tegelpresentaties. Voor elke ruimte in huis zijn er bij ons tegels te vinden. Mix en match met uw favoriete tegels op het befaamde tegelplein. Nadat u de combinatie van uw dromen hebt gemaakt middels de losse tegelkaarten, vergelijkt u deze makkelijk met andere onderdelen in de showroom. 

Parkeren bij Maxaro Rotterdam 

Parkeren doet u in de overdekte parkeergarage, waar ongeveer 750 plaatsen zijn. Hier parkeert u betaald. De handige borden geven aan waar de dichtstbijzijnde parkeerplek is om onze showroom te bezoeken. 

Snelle levering dankzij 98% productvoorraad 

De producten die u wenst aan te kopen bestelt u meteen in de showroom. 98% van ons assortiment is uit voorraad leverbaar, waardoor u vrijwel altijd profiteert van een snelle levering. Vanaf € 200,- leveren we gratis in Nederland én België.  

Maak een showroomafspraak 

Plan direct uw gratis showroomafspraak bij Maxaro Rotterdam en krijg persoonlijk advies van onze deskundige specialisten. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer, toilet of tegels.