Disclaimer

Bij Maxaro streven we naar accurate en actuele informatie op onze website. Desondanks kan er soms onvolledige of incorrecte informatie voorkomen. Let op de volgende punten:

  1. Informatie en prijzen: Hoewel we zorgvuldigheid betrachten, kunnen er fouten ontstaan in productprijzen of beschrijvingen. Indien een productprijs incorrect vermeld staat, zijn we niet verplicht om het product tegen die prijs te verkopen. We informeren u direct bij eventuele onjuistheden.
  2. Eigen risico: Het gebruik van informatie van onze website is op eigen risico. Maxaro is niet aansprakelijk voor schade voortkomend uit onjuiste of onvolledige informatie.
  3. Online verstoringen: Internet kan storingen of vertragingen veroorzaken. We zijn niet aansprakelijk voor problemen die ontstaan door het verspreiden van informatie online.
  4. Externe links: Onze site kan links naar andere websites bevatten, en andere sites kunnen naar ons linken. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte sites. Deze zijn enkel voor uw gemak opgenomen.
  5. Schriftelijke informatie: Bij verschillen tussen online en schriftelijke informatie, is de schriftelijke versie leidend.
  6. Communicatie: Hoewel we ons best doen, kunnen we niet garanderen dat alle elektronische berichten direct worden ontvangen en verwerkt. We zijn niet aansprakelijk voor vertragingen of missers in deze communicatie.
  7. Copyright: Alle teksten en foto's op onze website zijn eigendom van Maxaro. Kopiëren of verspreiden zonder onze schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

Chatbot Max

Als u gebruikmaakt van Chatbot Max, dan chat met u onze geautomatiseerde assistent. Chatbot Max is een digitale GPT tool van Maxaro, die antwoorden biedt op basis van tekstuele patronen en eerdere trainingsdata.

Het heeft geen persoonlijke mening en mag niet gezien worden als bron voor professioneel advies.

Uw privacy is voor ons van het grootste belang; raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan. Let op: beslissingen op basis van de informatie van Chatbot Max liggen volledig bij u.

Chatbot Max is ontworpen om respectvol te reageren; ongepast gedrag of aanstichting om dit gedrag te breken is niet gewenst en Maxaro is hier niet aansprakelijk voor.

Onderhoud aan of onvoorziene problemen met Chatbot Max kunnen voorkomen. Maxaro neemt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Heeft u feedback of vragen? Neem gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat deze disclaimer in de toekomst kan wijzigen; het is raadzaam om deze periodiek te controleren.