Zircon Comfort Badwand | 75 cm Chroom Helder glas

BW-07513

Zircon Comfort Badwand | 75 cm Chroom Helder glas

BW-07513

149,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De badwand beschikt over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte heeft. Houd hiermee rekening tijdens de installatie voor een perfect eindresultaat.

Productvoordelen

De badwand is verstelbaar, waardoor u zelf de ideale breedte bepaalt.

Dankzij de beschermlaag van Nano-Tech vermindert de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten op het glas.

Productomschrijving

Deze heldere badwand uit de Zircon Comfort-serie is de ideale toevoeging aan uw douchebad. Hiermee creëert u een doucheruimte in uw bad en geniet u van een verfrissende douche, terwijl spatwater beperkt wordt. Dat scheelt u achteraf een hoop werk. Het badscherm heeft een hoogte van 142,4 cm en is met behulp van het aluminium muurprofiel verstelbaar van 75 tot 77,5 cm. Zo bepaalt u zelf de ideale breedte.

Helder veiligheidsglas
Het badscherm is gemaakt van 6 mm helder veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op een temperatuur van 650°C en is tot wel 5 keer sterker dan normaal glas. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u een sterke en kwalitatieve badwand in huis haalt. Bovendien ervaart u dankzij het transparante glas een ruimtelijk gevoel.

Nano-Tech coating
Om langdurig te genieten van de badwand zijn beide zijdes voorzien van een Nano-Tech coating. Deze glasoppervlaktebeschermer vermindert de aanhechting van kalk en zeepresten aan het glas. Hierdoor is het badscherm gemakkelijk schoon te maken.

Specificaties

Breedte
75 cm
Hoogte
142.5 cm
Verstelbaarheid
75 - 77,5 cm
Kleur bevestiging
Chroom
Serie
Zircon Comfort

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.