Badkamer Accessoires Set Edge. Taupe

350-9902

Badkamer Accessoires Set Edge. Taupe

350-9902

19,95
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De keramische badkameraccessoires zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

De accessoires zijn uitgerust met een rubber coating en hebben daardoor een antislip-effect.

De zeepdispenser is eenvoudig navulbaar.

Productomschrijving

De Edge-accessoireset voorziet uw badkamer van accessoires die mooi bij elkaar passen. Deze set omvat een tandenborstelhouder, zeepdispenser, drinkbeker en zeepbakje. De accessoires hebben een strak design met een taupekleurige afwerking en geven het interieur een warme touch. Naast functioneel is deze accessoireset een stijlvolle toevoeging aan de ruimte.

Keramische badkameraccessoires
De badkameraccessoires zijn gemaakt van keramiek en uitgerust met een rubber coating. Keramiek is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal en daardoor eenvoudig schoon te maken. Verder zorgt de rubber coating voor een antislip-effect, zodat de accessoires niet uit uw handen glijden.

Tandenborstelhouder en drinkbeker     
Dankzij de tandenborstelhouder bergt u op een hygiënische manier uw tandenborstel op en blijft uw wastafel altijd netjes opgeruimd. Daarnaast is de drinkbeker ideaal om uw mond te spoelen na het tandenpoetsen.

Zeepdispenser en zeepbakje  
De zeepdispenser draagt bij aan een goede handhygiëne. Dit exemplaar is gemakkelijk navulbaar en hierdoor erg gebruiksvriendelijk. Het zeepbakje biedt plaats om uw favoriete zeep neer te leggen, zodat u deze altijd binnen handbereik heeft.

Specificaties

Kleur
Bruin
Kleurnaam
Taupe