Badkamer Accessoires Set Oval. Stone-look

310-9901

Badkamer Accessoires Set Oval. Stone-look

310-9901

19,95
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De keramische badkameraccessoires zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

De tandenborstelhouder is tevens geschikt om als drinkbeker te gebruiken.

De zeepdispenser is eenvoudig navulbaar.

De staande toiletborstelhouder is makkelijk te verplaatsen, zodat u de vloer van uw badkamer of toiletruimte moeiteloos schoonmaakt.

Productomschrijving

De Oval-accessoireset voorziet uw badkamer van accessoires die mooi bij elkaar passen. Deze set omvat een tandenborstelhouder, zeepdispenser en toiletborstelhouder. De accessoires hebben een ovaalvormig design en stone-look afwerking voor een natuurlijke touch. Naast functioneel is deze accessoireset een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer.

Keramische badkameraccessoires
De badkameraccessoires zijn gemaakt van keramiek en hebben een uitstekende kwaliteit. Keramiek is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal en daardoor eenvoudig schoon te maken. Zo profiteert u van optimaal schoonmaakgemak.

Multifunctionele tandenborstelhouder  
Dankzij de tandenborstelhouder bergt u op een hygiënische manier uw tandenborstel op. Zo blijft uw wastafel altijd netjes opgeruimd. Daarnaast is deze praktische tandenborstelhouder geschikt om te gebruiken als drinkbeker.

Gebruiksvriendelijke zeepdispenser
De zeepdispenser draagt bij aan een goede handhygiëne en mag daarom absoluut niet ontbreken. Deze dispenser gemakkelijk navulbaar, waardoor u deze kunt blijven gebruiken en hier langdurig plezier van heeft.

Praktische toiletborstel  
Met de toiletborstel reinigt u moeiteloos de binnenkant van uw wc. Daarbij is de staande toiletborstelhouder snel te verplaatsen als u de vloer van uw badkamer of toiletruimte schoonmaakt.

Specificaties

Kleur
Grijs
Kleurnaam
Stone