Toiletrolhouder Staand Radius Chrome, Chroom

190-0802

Toiletrolhouder Staand Radius Chrome, Chroom

190-0802

129,95
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de toiletrolhouder een lange levensduur.

De staande toiletborstelhouder is makkelijk te verplaatsen, zodat u de vloer van uw badkamer of toiletruimte moeiteloos schoonmaakt.

De toiletrol is makkelijk verwisselbaar, waardoor u optimaal gebruiksgemak ervaart.

Productomschrijving

De Radius-toiletrolhouder is een stijlvolle toevoeging aan uw toiletruimte of badkamer. Deze chromen toiletrolhouder met bijpassende toiletborstel is tijdloos en uitstekend te combineren met veel kleuren. Bovendien geeft de ronde vormgeving de houder en wc-borstel een zachte uitstraling. Daardoor past deze goed in diverse interieurstijlen.

Hoge kwaliteit
De staande toiletrolhouder en toiletborstelhouder zijn gemaakt van uiterst zuiver messing en kwalitatief roestvast staal om een lange levensduur te garanderen. Vervolgens zijn de onderdelen gepolijst voor een spiegelend oppervlak.

Staande toiletborstelhouder en toiletrolhouder
U plaatst deze staande toiletrolhouder eenvoudig op de vloer. Een groot voordeel van een staand exemplaar is dat u dit niet hoeft te monteren. Daarnaast heeft u de flexibiliteit om de houder op elke gewenste plaats weg te zetten.

Maak de look compleet
Om eenheid te creëren in uw badkamer of toilet is het mooi om de chromen kleur in andere elementen te laten terugkomen. Daarom vindt u in ons assortiment andere badkameraccessoires en kranen met dezelfde afwerking. Op die manier slaagt u maximaal voor een complete look.

Specificaties

Hoogte
75 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding