Over Maxaro

Bij Maxaro.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor het grootste assortiment badkamers en tegels.

Actief sinds 2004

Maxaro is een jong bedrijf dat sinds 2004 actief is in de Benelux als importeur en leverancier van badkamers en tegels. Maxaro levert rechtstreeks aan de consument. Voor de consument is dit interessant omdat er geen sprake is van tussenhandel. Dit resulteert in lage prijzen voor eersteklas badkamers en tegels! Er is gekozen voor een samenwerking met een aantal vaste fabrieken, waardoor wij zelf kunnen ontwikkelen en continue kwaliteit kunnen garanderen. Kwaliteitscontroles op onze producten vinden al in de fabrieken plaats en worden door eigen medewerkers uitgevoerd.

Lees meer over de geschiedenis

Megashowrooms in Roosendaal en Utrecht

Maxaro is de laatste jaren uitgegroeid van sanitairspecialist met een showroom van ca. 200 m² tot badkamer- en tegelspecialist met 2 megashowrooms van in totaal 9.500 m². De showrooms zijn gevestigd in Roosendaal en Utrecht en beide bijzonder ruimtelijk ingedeeld. U vindt hier alles op badkamer- en tegelgebied. Maxaro verkoopt complete badkamers, maar ook tegels voor alle binnenruimtes.

Doordat Maxaro zelf importeert, zijn de meeste producten direct uit voorraad leverbaar; maar liefst 98% van het sanitair en de tegels kan snel thuis bezorgd worden. Dat het merendeel van onze klanten zeer tevreden is, ziet u op Trustpilot. Wilt u de producten liever eerst van dichtbij bekijken? Bezoek dan één van onze megashowrooms.

Onze klantbeloftes, drijfveren en cultuurwaarden

Tevreden klanten krijg je niet zomaar. Dagelijks spannen wij ons maximaal in voor het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze. Wij beloven u: Aandacht, Keuze en Beleving. Maxaro, maximaal geslaagd!

Ons succes is vooral terug te voeren op onze cultuur, waar mensen werken met hoofd en hart en die met plezier het verschil maken. We verleggen dagelijks grenzen, proberen met regelmaat te verrassen en daarmee de harten van onze klanten te veroveren.

Bedrijfsgegevens
Maxaro B.V.
KvK: 20147769
BTW/VAT: NL820486620B04