WC Borstel Radius Black, Staand, Zwart

200-1205MB

WC Borstel Radius Black, Staand, Zwart

200-1205MB

49,95
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van kwalitatief roestvast staal heeft de toiletborstel een lange levensduur.

De staande toiletborstelhouder is makkelijk te verplaatsen, zodat u de vloer van uw badkamer of toiletruimte moeiteloos schoonmaakt.

Productomschrijving

De Radius-toiletborstel is een aanwinst voor uw industriële toiletruimte of badkamer. Deze mat zwarte toiletborstelhouder met bijpassende wc-borstel heeft een stoere uitstraling en is uitstekend te combineren met veel kleuren. Populair is de combinatie met lichte grijstinten voor een sterk contrast.

Hoge kwaliteit
De borstelhouder en het handvat van de toiletborstel zijn gemaakt van kwalitatief roestvast staal om een lange levensduur te garanderen. Vervolgens zijn de onderdelen voorzien van een mat zwarte afwerklaag. Dit wordt gedaan met behulp van PVD. Dankzij deze arbeidsintensieve methode geniet u langdurig van het prachtige, zwarte uiterlijk.

Staande toiletborstelhouder
U plaatst deze staande toiletborstelhouder eenvoudig op de vloer. Een groot voordeel van een staand exemplaar is dat u dit niet hoeft te monteren. Daarnaast heeft u de flexibiliteit om de houder op elke gewenste plaats weg te zetten.

Maak de look compleet
Om eenheid te creëren in uw badkamer of toilet is het mooi om de mat zwarte kleur in andere elementen te laten terugkomen. Daarom vindt u in ons assortiment andere badkameraccessoires en kranen met dezelfde afwerking. Op die manier slaagt u maximaal voor een complete look.

Specificaties

Hoogte
37.7 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.