Badkamermeubels

Bent u op zoek naar een nieuw badkamermeubel? Bij Maxaro vindt u een grote selectie badkamermeubels en accessoires. Een Maxaro-badkamermeubel is dé perfecte blikvanger in uw badkamer en staat centraal in uw persoonlijke verzorging. De afmetingen, vorm en stijl zijn bepalend voor de verdere invulling van uw badkamer. Stel daarom uw eigen droombadkamermeubel samen met onze configurator. Bij ons slaagt u zowel online als in één van de megashowrooms altijd maximaal.   

46103 producten

Sorteer op:

Welke kleur en materiaal badkamermeubel kiest u?  

Wilt u hét perfecte badkamermeubel kopen? U heeft bij Maxaro de keuze uit badmeubels in verschillende kleuren en materialen. Bijvoorbeeld de kleurgroepen: wit, bruin, grijs en zwart. Met de Maxaro Modulo-serie mixt-en-matcht u diverse elementen van uw badkamermeubel. Zo kunt u het perfecte badkamermeubel samenstellen.   

Maak de stijl van uw droombadkamermeubel compleet  

Voor een natuurlijk effect kiest u een houtlook variant met een voelbare houtstructuur. Daarnaast heeft ook de keuze uit een zwart meubel, wat de perfecte basis vormt voor uw industriële badkamer. Wat uw favoriete stijl ook is, binnen ons assortiment slaagt u maximaal. Maak zo ook uw badmeubel compleet met een wastafelkraan.   

Zelf uw badkamermeubel samenstellen met de Modulo-serie  

Als u een nieuw badmeubel wilt kopen, dan vindt u zeker de juiste maat bij Maxaro. De Maxaro Modulo-serie varieert met breedtes van 45 cm tot 180 cm. Deze modellen hebben een standaarddiepte van 46 cm. U kunt echter ook kiezen uit de Modulo Slim-serie. Deze heeft een diepte van slechts 39 cm en lades achteruit geplaatst voor maximale opbergruimte. Dit is een ideale oplossing voor kleinere badkamers.   

Een badmeubel kopen in de juiste maat  

Kies uit onze populaire maatvoeringen: 120 cm, 100 cm, 90 cm, 80 cm, 60 cm. Deze combineert u ook eenvoudig met een passende badkamerspiegel. Bepaal zelf hoeveel lades u wilt met keuze uit: 1, 2, 3, 4 of 6 lades. Ook kunt u een ladeverdeler gebruiken voor de optimale organisatie.   

Bekijk onze uitgebreide collectie badkamermeubels online of in de megashowrooms  

Wilt u uw nieuwe badkamermeubel eerst in het echt bewonderen? Kom dan langs in één van onze megashowrooms. Bij Maxaro vindt u naast de volledige Modulo-serie ook alles voor uw droombadkamer. Laat u verrassen door onze unieke winkelbeleving. Wenst u graag advies van één van onze verkoopadviseurs? Maak dan eenvoudig een afspraak.