Afvoerplug Niet Afsluitbaar Goud Rond

99.000.504GG

Afvoerplug Niet Afsluitbaar Goud Rond

99.000.504GG

39,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De afvoerplug is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Deze niet-afsluitbare afvoerplug is geschikt voor vrijwel ieder fonteintje en elke wastafel zonder overloop. Hierbij adviseren we een materiaaldikte tussen 1 en 6 cm. De ronde afvoerplug heeft een prachtige, gouden kleur door de toepassing van PVD en geeft uw badkamer of toiletruimte een luxueuze touch.

Makkelijk in onderhoud
Houd uw afvoerplug schoon door deze na ieder gebruik vrij te maken van haren, zeepresten en ander achtergebleven vuil. Spoel vervolgens goed na met schoon, koud water. Daarnaast is het aan te raden om de cover regelmatig schoon te maken met Maxaro-totaalreiniger en een zachte doek.

Specificaties

Aansluiting
1 1/4 inch
Diameter plaat
7.2 cm
Kleur
Goud
Kleurnaam
Goud
Materiaal
Metaal
Serie
Radius
Vorm
Rond
Toepassing
FonteinWastafel
Afsluitbaar
Schachtplug

Let op

De kleur van de verschillende onderdelen/producten kunnen licht van elkaar afwijken. Daarnaast kan de kleur op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.