Badkamermeubel 100cm Canto Grijs Eiken 2 Lades Vlak Wastafel Mineraalmarmer

F02-100022802

Badkamermeubel 100cm Canto Grijs Eiken 2 Lades Vlak Wastafel Mineraalmarmer

F02-100022802

475,-
Uiterlijk October 20 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Maxaro F02
Dit hangende badkamermeubel zorgt voor een luxe uitstraling, zowel door de grijs eiken kleur die men heeft gebruikt voor de uitvoering van de onderkast als de strakke lijnen waarvoor zijn gekozen. De rechte wastafel ziet er op een prachtige manier uit en de matte brede handgreep gaat daar goed mee samen.

Verzonken wasbak
HetMaxaro badkamermeubel maakt gebruik van een verzonken wasbak, waardoor er nog maar een gedeelte van de rand te zien is. Het grote voordeel hiervan is dat er een minimalistische uitstraling ontstaat. De lades hebben een hoogte van 25cm en een breedte van 100cm, waardoor u er ondanks dat meer dan voldoende spullen in kwijt kunt. Heeft u toch meer opbergruimte nodig? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van een van de spiegelkasten of wellicht de zijkasten die er beschikbaar zijn.

2 kraangaten
Het badkamermeubel is voorzien van 2 kraangaten, waardoor u daar uitstekend samen gebruik van kunt maken. Schaf er twee mooie kranen bij aan, om er op die manier voor te zorgen dat u er optimaal mee aan de slag kunt. De twee lades in het meubel zijn voorzien van een softclose sluiting. Dit zorgt ervoor dat de lades zich op een soepele en luxe manier sluiten, op het moment dat u deze dichtschuift. U zorgt bovendien voor het behoud van uw meubel, aangezien de lades niet zomaar meer dicht kunnen klappen na het gebruik daarvan.

  • Lades zijn voorzien van softclose systeem
  • Onderkast is volledig voorgemonteerd
  • Met verstelbaar ophangsysteem
  • Meerdere kleuren en maten beschikbaar

Specificaties

Kleurnaam
Grijs eiken
Breedte
100 cm
Diepte
48 cm
Hoogte
55 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lades onder elkaar
Kleur
Grijs
Serie
Canto

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.