Canto Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Hoogglans wit front Mineraalmarmer 2 lage lades onder elkaar

F02-100010404

Canto Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Hoogglans wit front Mineraalmarmer 2 lage lades onder elkaar

F02-100010404

475,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De deuren zijn uitgerust met een softclosesysteem en sluiten geluidloos.

Door het klikmontagesysteem plaatst u de lades eenvoudig in het badkamermeubel en haalt u ze er makkelijk weer uit.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

De mineraalmarmeren wastafel is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Dit badkamermeubel uit de Canto-serie is het centrale punt voor uw dagelijks ochtend- en avondritueel zoals scheren, make-up aanbrengen of tandenpoetsen. Het meubel heeft een breedte van 100 cm en is voorzien van een kraangat, waardoor dit geschikt is om te gebruiken door 1 persoon tegelijk. Bovendien heeft u dankzij het badkamermeubel voldoende opbergruimte voor al uw spullen.

Stijlvol design
Het prachtige design van dit badkamermeubel is een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. De witte onderkast heeft een hoogglans afwerking en vormt de ideale basis voor elke stijl. Ook zorgt de kleur voor een frisse uitstraling. De matte L-vormige handgrepen van aluminium hebben een tijdloos uiterlijk.

Onderkast met lades
Het badkamermeubel is uitgerust met 2 brede lades onder elkaar. Hierin bergt u al uw toilet- en verzorgingsproducten overzichtelijk op. De lades openen en sluiten bovendien geluidloos door het softopen- en close systeem.

Mineraalmarmeren wastafel
De hoogglans witte Minera-wastafel beschikt over dunne randen die recht naar beneden lopen en een rechte overloop in chroom. Dit exemplaar is vervaardigd uit mineraalmarmer. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor u krassen en vuil gemakkelijk wegpoetst. Hierdoor profiteert u van ultiem schoonmaakgemak.

Eenvoudige installatie
De onderkast is volledig voorgemonteerd, zodat u het meubel binnen no time geïnstalleerd hebt. U hoeft enkel de ladefronten en handgrepen te monteren. Daarnaast is het enorm gemakkelijk om het badkamermeubel perfect waterpas te hangen met behulp van het verstelbare ophangsysteem.

Maak het badkamermeubel compleet
Een wastafelkraan mag absoluut niet ontbreken bij het meubel. In ons uitgebreide assortiment ontdekt u bijvoorbeeld exemplaren in chroom. Deze passen goed bij de overloop en handgrepen van het meubel. Wilt u extra opbergplaats in uw badkamer? Dan is een bijpassende badkamerkast een uitstekende keuze.

Specificaties

Kleurnaam
Hoogglans wit
Breedte
100 cm
Diepte
48 cm
Hoogte
50 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lage lades onder elkaar
Serie
Canto

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.