Modulo Slim Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Middenbruin eiken Kader front Mineraalmarmer 2 lades onder elkaar

BMW37-00358

Modulo Slim Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Middenbruin eiken Kader front Mineraalmarmer 2 lades onder elkaar

BMW37-00358

Dit product is exclusief handgrepen. Kies deze in een bundel

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Dit meubel is exclusief handgrepen. Kies uit ons uitgebreide aanbod om dit product compleet te maken.

Productvoordelen

De lades zijn extra hoog, geheel uitschuifbaar en voorzien van softopen en softclose, zodat deze geluidloos openen en sluiten.

Door het klikmontagesysteem plaatst u de lades eenvoudig in het badkamermeubel en haalt u ze er makkelijk weer uit.

De slimme sifonuitsparing zorgt ervoor dat u de beschikbare ruimte optimaal benut.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

Productomschrijving

Het Modulo Slim-badkamermeubel van 100 cm staat dagelijks centraal voor uw persoonlijke verzorging zoals make-up aanbrengen, scheren of tandenpoetsen. Dit meubel is slechts 39 cm diep, waardoor u meer loopruimte overhoudt in uw badkamer. De wastafel is uitgerust met 2 kraangaten en geschikt om door meerdere personen tegelijk te gebruiken. Ook biedt het meubel voldoende plaats om uw toilet- en verzorgingsproducten netjes op te bergen.

Stijlvol design
Dankzij het stijlvolle design is dit wastafelmeubel de eyecatcher van uw badkamer. De onderkast beschikt over een kaderfront en heeft een middenbruin eiken afwerking. Deze prachtige eikenlook creëert een warme sfeer in uw badkamerinterieur. Daarnaast zorgt het kaderfront voor een klassieke touch. De handgrepen dient u zelf toe te voegen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Onderkast met ruime lades
De onderkast is voorzien van 2 lades, waarin u plaats heeft voor al uw badkamerspullen. Door het softopen- en closesysteem openen en sluiten de lades geluidloos. Bovendien zijn ze extra hoog en volledig uitschuifbaar. Verder heeft het meubel een slimme sifonuitsparing. Hierdoor benut u de beschikbare ruimte optimaal.

Mineraalmarmerenwastafel
De Meza Slim-wastafel is uitgevoerd in hoogglans wit en komt in elke badkamer tot zijn recht. Dit exemplaar kenmerkt zich door strakke, rechte lijnen. De wastafel is gemaakt van mineraalmarmer, waarover een gelcoating is aangebracht voor een mooie glans. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk. Krassen en vuil poetst u namelijk eenvoudig weg.

Eenvoudige installatie
Het badkamermeubel is binnen no time geïnstalleerd in uw badkamer. Het verstelbare ophangsysteem helpt u om dit perfect waterpas te hangen. Middels het handige kliksysteem zet u de lades gemakkelijk in het meubel en haalt u ze er moeiteloos weer uit.

Maak het badkamermeubel compleet
Een mooie wastafelkraan mag niet ontbreken bij het badkamermeubel. Bij Maxaro ontdekt u onder andere kranen in rvs, chroom, koper, goud, zwart, zwart metaal en zwart chroom. Zo vindt u altijd een model dat bij het wastafelmeubel en uw badkamer past. Om nog meer opbergplaats te hebben en de ruimte compleet te maken, kiest u een bijpassende badkamerkast.

Specificaties

Kleurnaam
Middenbruin eiken
Breedte
100 cm
Diepte
39 cm
Hoogte
68.5 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lades onder elkaar
Serie
Modulo Slim

Standaard meegeleverd

  • Boormal handgrepen
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinatie

100cm Badkamermeubel + 2 Handgrepen

754,-

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis