Badkamerspiegel met Verlichting Primo 120x60cm

M31-1200-45500

Badkamerspiegel met Verlichting Primo 120x60cm

M31-1200-45500

169,-
Uiterlijk February 14, 2022 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

MaxaroM31
Bent u op zoek naar een badkamerspiegel van Maxaro? U kunt dit exemplaar 90 graden draaien en u maakt gebruik van T5 verlichting, dat op een sfeervolle manier uitstraalt. Wilt u de spiegel zelf een keer komen bekijken? Kom dan bij ons langs in de showroom.

Geschikt voor spiegelverwarming
De badkamerspiegel meet 1200 x 600mm en is uitstekend geschikt voor spiegelverwarming. Op die manier zorgt u ervoor dat de spiegel niet zomaar beslagen zal raken op het moment dat u staat te douchen, of u op een andere manier gebruik maakt van heet water waar stoom vanaf komt. U kiest daarmee voor uitgebreid comfort en gemak, zoals dat past bij onze spiegels van hoge kwaliteit. De spiegel is verder eenvoudig aan de muur te bevestigen en zorgt voor een strak en modern design in uw badkamer.

Beschermende coating
We hebben een beschermende en transparante coating op de zijkant van de spiegel aangebracht, waardoor u zo min mogelijk last heeft van spiegelcorrosie. Dit draagt optimaal bij aan de kwaliteit van het geheel, waardoor u kiest voor een spiegel die jarenlang mee zal gaan. De spiegel is 90 graden te draaien, waardoor u het geheel met A-klasse spiegelglas van 5mm in vier verschillende standen op kunt hangen. Kom eens langs bij ons in de showroom of bestel de spiegel van Maxaro direct online, zodat u die zo snel mogelijk in huis heeft.

Specificaties

Hoogte
60 cm
Diepte
3.5 cm
Kleur
Kleurloos
Breedte
120 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamerspiegel? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw spiegel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.