Badkamerspiegel met Verlichting Primo 60x80cm

M31-0600-65500

Badkamerspiegel met Verlichting Primo 60x80cm

M31-0600-65500

129,-
Uiterlijk February 8, 2022 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

MaxaroM31
Wist u dat u deze badkamerspiegel van Maxaro 90 graden kunt draaien, zodat u er op 4 verschillende manieren gebruik van kunt maken? Hang de spiegel precies zo op als u wenst, waardoor u de 600 x 800mm in kunt zetten op basis van de rest van de inrichting van uw badkamer. U kiest voor A-klasse spiegelglas, de mogelijkheid tot spiegelverwarming en uiteraard een sfeervolle verlichting.

Uitbreiden met spiegelverwarming
U kunt spiegelverwarming toepassen, om er zeker van te zijn dat wasem op de spiegel niet langer tot een probleem zal leiden, bijvoorbeeld op het moment dat u onder de douche uitstapt. In plaats daarvan bent u altijd goed zichtbaar in de spiegel. Het 5mm A-klasse spiegelglas draagt hier op een uitstekende manier aan bij, net als de beschermende en transparante coating die we op de zijkanten hebben aangebracht. Dit voorkomt spiegelcorrosie in uw badkamer, zodat de spiegel er ook over een aantal jaar nog prachtig uit zal zien.

Sfeervolle verlichting
Zet de verlichting van de spiegel aan en ontdek dat deze zorgt voor een aangename sfeer. De verlichting is uitgevoerd in de kleur Cool White (4000K), waardoor het een mooie toevoeging vormt op het strakke en moderne design. Verder kiest u voor een spiegel met eën venster, waarvan we de achterzijde hebben gezandstraald. Al met al zit de spiegel op een heel stijlvolle manier in elkaar. U kunt de spiegel eenvoudig zelf ophangen, om er op die manier voor te zorgen dat u er optimaal gebruik van kunt maken in uw badkamer.

  • Beschermende coating tegen spiegelcorrosie
  • Geïntegreerde TL verlichting (4000K, T5)
  • A-klasse, 5 mm, lood/cadmium en koper vrij
  • Geschikt voor spiegelverwarming
  • Spiegel is 90 graden draaibaar
  • Direct op hoofdstroomnetwerk aan te sluiten
  • In diverse maten beschikbaar

Specificaties

Hoogte
80 cm
Diepte
3.5 cm
Kleur
Kleurloos
Breedte
60 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamerspiegel? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw spiegel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.