Opening_Maxaro_Mortsel_blog.png

Maxaro breidt uit met een nieuwe megashowroom in regio Antwerpen

Wij hebben groot nieuws! Maxaro breidt uit met een nieuwe megashowroom in Antwerpen (Mortsel). Naast Roosendaal, Rotterdam, Utrecht en Hoofddorp is dit onze 5e megashowroom. Onze nieuwe showroom opent haar deuren 12 september. U kunt nu alvast een afspraak maken voor wanneer we geopend zijn in Mortsel.

Inrichting showroom

Op dit moment zijn we nog volop bezig met verbouwen, maar over 2 weken opent onze nieuwe prachtige showroom haar deuren. De megashowroom van 1.250 m2 is zo ingericht dat u een duidelijk overzicht heeft van ons ruime assortiment tegels, badkamers en badkamerelementen. Wist u dat u van harte welkom bent om de producten niet alleen te bekijken maar ook te beleven? Een mooi voorbeeld hiervan is het proefliggen in onze baden.

Mix, match & collect

In Mortsel bieden we het ‘Mix, match & collect’-concept aan. Dit houdt in dat er bij elk product een QR-code hangt waarmee u alle informatie over het product kunt bekijken en het eventueel direct in uw winkelmand kunt opslaan. Na het scannen van de QR-code ziet u direct welke andere opties en varianten beschikbaar zijn.

Belgische klanten nog beter voorzien

“Uitbreiden naar België voelt voor ons als een logische stap. In onze showroom te Roosendaal en in onze webshop ontvangen we veel klanten uit België, waardoor we ervoor kozen om de volgende locatie in regio Antwerpen te vestigen. Zo kunnen we onze Belgische klanten nog beter voorzien van ons ruime assortiment en onze kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs.”, aldus Jeroen Schagen, Operationeel Directeur van Maxaro.

Over megashowroom Mortsel

U vindt onze megashowroom in Mortsel op Krijgsbaan 57. Boven de showroom kunt u gratis parkeren in een overdekte parking. Zie onze openingstijden voor de dagen en tijden dat u bij ons in Mortsel terecht kunt. Ook hier mag u weer rekenen op producten van topkwaliteit die wij zelf hebben ontwikkeld en de ultieme winkelbeleving. Zoals u van ons gewend bent.

Alvast een adviesafspraak inplannen

Heeft u interesse in een persoonlijk advies in onze nieuwe vestiging, dan kunt u nu alvast een showroomafspraak inplannen voor wanneer we geopend zijn. Natuurlijk bent u na de opening ook van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen voor het opdoen van inspiratie.

Kijkje achter de schermen

Benieuwd naar het verloop van de verbouwing? Houd dan ons Instagram kanaal in de gaten. We geven u graag een kijkje achter de schermen.