Afbeelding Meubelplein Ekkersrijt.jpeg

Maxaro breidt begin augustus uit met megashowroom op Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel

Onze nieuwe megashowroom opent begin augustus haar deuren op Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel, net boven Eindhoven. Met bestaande megashowrooms in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Antwerpen versterkt de nieuwe locatie onze landelijke dekking. De exacte datum van de opening volgt nog.

Maximale winkelbeleving voor de klant

De nieuwe megashowroom is ontworpen om klanten een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden, aldus de directie. “Bezoekers kunnen het ruime assortiment niet alleen bekijken maar ook zelf ervaren. De focus ligt op een maximale winkelbeleving voor de klant. Zo heeft de bezoeker de mogelijkheid om naar hartenlust te mixen en matchen, te proefliggen in de baden en diverse badkameropstellingen te bewonderen. De locatie op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het zuiden, sluit perfect aan bij de succesvolle retailformule van Maxaro.” Bij het meubelplein is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. De nieuwe locatie in Son en Breugel is dagelijks geopend.

Over Maxaro

Met de nieuwe vestiging beschikken we over zes megashowrooms in Nederland en België. Ook online bieden we inspiratie voor het samenstellen van uw droombadkamer en -tegels, met oneindige keuzemogelijkheden. Dankzij eigen productontwikkeling bieden we betaalbaar design van de hoogste kwaliteit. Een ander voordeel van de zelfontwikkelde producten is dat ons assortiment direct uit voorraad leverbaar is. Wij beloven onze klanten volop aandacht, keuze en beleving.

Kijkje achter de schermen

Benieuwd naar het verloop van de verbouwing? Houd dan ons Instagram kanaal in de gaten. We geven u graag een kijkje achter de schermen.