moderne-badkamer-grijs-wit.jpg

5x badkamerideeën voor een badkamer met douchecabine

Een douchecabine is een uitstekende keuze voor iedere badkamerstijl en is verkrijgbaar in diverse modellen, glastypes en afmetingen. Zo laat u de douchecabine perfect aansluiten op het interieur van uw badkamer. Kies voor een exemplaar met een douchebak, of laat de vloertegels doorlopen in de doucheruimte. In deze blog geven we u een aantal inspirerende voorbeelden van badkamers met een douchecabine. 

1. Trendy badkamer met douchecabine 

Een douchecabine met mat zwarte profielen heeft een stijlvolle uitstraling. Door deze te combineren met een gouden hand- en regendouche creëert u een uniek en opvallend accent in de badkamer. Bijpassende wastafelkranen maken het interieur compleet. Deze chique goudkleurige elementen zijn ideaal in combinatie met een luxe marmerlook. De tegels zijn doorgetrokken tot in de doucheruimte, waardoor de badkamer optisch groter lijkt. Het heldere glas van de douchecabine benadrukt deze ruimtelijke sfeer.

2. Badkamer met een moderne touch 

De chroomkleurige afwerking van deze kwartronde douchecabine heeft een glanzend effect en zorgt voor een moderne touch. De kranen hebben een ronde vormgeving en passen hier perfect bij. Onder de regendouche komt u heerlijk tot rust door de brede waterstraal. Daarnaast beschikt de douchecabine over een handdouche. Ideaal wanneer u zich even wilt opfrissen zonder de haren nat te maken. Dankzij de bijpassende wastafelkraan ontstaat er een mooi samenhangend geheel. De badkamer heeft neutrale kleuren en elementen, waardoor deze tijdloos is.

3. Moderne badkamer met rechthoekige douchecabine 

Deze badkamer straalt rust en kalmte uit. Dankzij het heldere glas van de douchecabine ervaart u hier een ruimtelijk gevoel. De mat zwarte regendoucheset steekt mooi af tegen de stijlvolle grijze tegels op de vloer en wand. Een ontspannende douchesessie onder de regendouche, of uzelf snel even opfrissen met de handdouche? Met deze prachtige set is het allebei mogelijk. Daarnaast is er een frisse touch aangebracht door de witte tegels op de muur. Deze badkamerelementen zijn uitermate geschikt voor een moderne stijl.

4. Badkamer met een modern-landelijke uitstraling 

Voor een moderne twist in de badkamer is een rechthoekige douchecabine ideaal. Deze sfeer wordt versterkt door douchekranen met een rechte vormgeving. De chroomkleurige afwerking van de regen- en handdouche heeft een glanzend effect en past daardoor uitstekend bij de douchecabine. Om warmte toe te voegen aan de badkamer, plaatst u vloer- en wandtegels in een beige of bruine kleur. Zo krijgt het interieur een landelijke uitstraling. Het mooiste resultaat creëert u door dezelfde tegels in de doucheruimte te plaatsen.

5. Designbadkamer met luxe uitstraling 

Een ruime douchecabine komt perfect tot zijn recht in een designbadkamer met een luxe uitstraling en grote elementen. De douche heeft twee regendouchekoppen, waardoor u samen optimaal tot rust komt onder de heerlijke waterstralen. Daarnaast spoelt u zich eenvoudig af met de bijbehorende handdouche. De douchecabine heeft een minimalistische uitstraling door de schuifdeuren met het ronde rollersysteem. Hiermee schuift u de deuren eenvoudig open en dicht zonder dat dit plaats inneemt. De grijze tegels zijn doorgetrokken over de hele badkamer en creëren daardoor een ruimtelijk gevoel.

Ontdek het aanbod douchecabines in één van onze showrooms

Een douchecabine mag niet ontbreken in uw badkamer. Bij Maxaro vindt u een uitgebreid aanbod met talloze keuzemogelijkheden. Bekijk het ruime assortiment online of kom lang in één van onze showrooms. Hier staan al onze douchecabines netjes voor u opgesteld, zodat u binnen no time het exemplaar van uw dromen vindt.