moderne-badkamer-bad-inloopdouche.jpg

Badkamerinspiratie: 4 voorbeelden van een badkamer met inloopdouche

Een inloopdouche past in elke badkamerstijl. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden om deze geheel naar eigen wens samen te stellen. Niet alleen het model en glastype van de douche zijn bepalend voor de sfeer, maar ook de kleur van de bevestiging en de tegels. Lees verder en doe badkamer inspiratie op via onze voorbeelden van badkamers met inloopdouche. 

1. Industriële badkamer inspiratie met inloopdouche 

Een inloopdouche met mat zwarte strepen zorgt al gauw voor een stoere look. Deze is namelijk geïnspireerd door stalen kozijnen van oude fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Door de douche te combineren met betonlook tegels legt u de perfecte basis voor een industriële badkamer. Maak het plaatje compleet met een zwart metalen regendouche. Deze heeft een geborsteld uiterlijk, waardoor de douche mooi aansluit op de industriële stijl.

2. Beton- en houtlook badkamer met inloopdouche en bad   

Deze inloopdouche geeft een ruimtelijke uitstraling aan de badkamer. Door het gebruik van helder glas en de onopvallende tweepuntsbevestiging lijkt de ruimte door te lopen. Verder is er gekozen voor een rustig kleurpalet voor de vloer- en wandtegels. De combinatie van houtlook en betonlook tegels zorgt daarnaast voor zowel een stoere als warme basis. Vervolgens wordt de aandacht getrokken naar de trendy koperkleurige kranen. Deze versterken de juiste ambiance en zijn ware pronkstukken in deze badkamer.

3. Landelijke badkamer met inloopdouche 

Om een landelijke inloopdouche te creëren zijn ronde vormen en warme kleuren van belang. Kies bijvoorbeeld voor ronde kranen en een ronde regendouche. Een zacht kleurenpalet versterkt de landelijke stijl en zorgt voor een vriendelijke uitstraling. Denk hierbij aan beige of bruine natuursteenlook tegels. Wilt u een moderne twist aan uw inloopdouche geven? Ga dan voor helder glas met rechthoekige details, zoals de stabilisatiestang en bevestigingspunten.

4. Moderne badkamer met inloopdouche 

De inloopdouche in deze badkamer versterkt de moderne uitstaling. Deze douche is ruimtelijk door het heldere glas en de chromen bevestigingen. Verder zijn er veel strakke vormen en rechte lijnen. Daarnaast is het rustige kleurgebruik van de tegels een ultiem uitgangspunt voor een modern interieur. Maak het plaatje helemaal compleet met een vierkante regendouche en vierkante kranen.

Vind de inloopdouche van uw dromen bij Maxaro

Een inloopdouche biedt veel mogelijkheden in de badkamer. In ons assortiment vindt u ontelbaar veel opties om uw droomdouche naar eigen wens samen te stellen. Bekijk het aanbod online of in één van onze showrooms voor meer badkamer inspiratie. Hier vindt u gegarandeerd een douche die perfect aansluit op uw wensen. Bovendien stapt u, door onze snelle levering, voor u het weet uw nieuwe douche binnen.