moderne-badkamer-grijs-wit.jpg

Badkamerstijl: de moderne badkamer

Een moderne badkamer heeft een strakke vormgeving met een minimalistisch en functioneel design. Kenmerkend zijn de hoekige vormen en rechte lijnen. Daarnaast is de moderne stijl licht en ruimtelijk met een neutraal kleurenpalet. Denk hierbij aan rustige kleuren zoals wit, bruin, grijs of zwart. Nieuwsgierig geworden? Lees verder en ontdek hoe u de badkamer van een moderne look voorziet. 

Tegels maken de moderne uitstraling 

Tegels zijn ideaal om de juiste basis te creëren voor uw moderne badkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van witte of grijze tegels? Of maak er juist een combinatie van. Om voldoende rust te bewaren zijn uni-tegels bij uitstek geschikt. Een bijkomend voordeel is dat uni-tegels niet trendgevoelig zijn. Verder zijn natuursteenlook en betonlook tegels met een rustige tekening ook perfect toe te passen. 

Moderne badkamer groter laten lijken 

Glanzende tegels zijn een uitstekende keuze in een kleine badkamer. Door de weerspiegeling van verlichting en daglicht lijkt de ruimte groter. Bovendien geeft u de badkamer hiermee een vleugje luxe. Kies daarnaast voor tegels van minimaal 60x60 cm. Hoe groter de tegels, hoe rustiger het lijnenspel is. 

Zwarte, elegante twist 

Voeg opvallende eyecatchers toe aan uw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte regendouche of badkraan. Bij Maxaro hebben we zelfs aan de kleinste details gedacht zoals een zwarte toiletrolhouder, toiletborstel en douchewisser. 

Mozaïek: een sieraad voor de wand 

Geef iets extra’s aan de badkamer door de toevoeging van mozaïek. Laat bijvoorbeeld uw inbouwbad eruit springen door de ombouw hiermee te betegelen. De mozaïek tegels doorbreken de rechte lijnen in de ruimte en zorgen voor een speels effect. 

Haal de moderne badkamer in huis 

Binnen de moderne badkamerstijl zijn er oneindig veel mogelijkheden. De belangrijkste elementen zijn de strakke uitstraling, het minimalistische design en een neutraal kleurenpalet. Laat u op onze website of in één van onze showrooms inspireren om vervolgens uw ultieme badkamer samen te stellen. Met ons enorme aanbod en razendsnelle levering staat u binnen no time in uw nieuwe badkamer.