badkamer-trend-marmerlook-tegels.jpg

Marmerlook tegels: dé trend in de badkamer

Marmer is dé badkamertrend in de interieurvormgeving en wordt al eeuwenlang gebruikt. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor marmerimitatie, zoals marmerlook tegels. Deze zijn gemaakt van keramiek en niet te onderscheiden van echt marmer. De marmerlook zorgt voor een unieke en natuurlijke sfeer in elke badkamer. De tegel oogt modern, is tijdloos en wordt geassocieerd met luxe en comfort. Heeft u altijd al gedroomd van een marmeren badkamer? Lees verder en ontdek alles over deze stijlvolle badkamertrend. 

Voordelen marmerlook 

Een badkamer in marmerlook heeft een uniek uiterlijk door de natuurgetrouwe print van de aders. Deze keramische tegels hebben niet alleen dezelfde exclusieve uitstraling, maar zijn bovendien veel goedkoper en onderhoudsvriendelijker. Zo ervaart u de voordelen van keramische tegels, met de elegante look van natuursteen marmer. Daarnaast zijn deze tegels kras- en slijtbestendig waardoor u geniet van een lange levensduur. De tegels worden niet alleen gebruikt als vloertegel, ook aan de wand zijn deze enorm populair. 

Marmerlook tegels in allerlei formaten 

Marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor prachtige tegels van 60x60 cm die uw badkamer een ruimtelijk effect geven. Ook de iets kleinere varianten van 30x60 cm zijn enorm mooi. Met een marmerlook tegel op uw badkamervloer of -wand maakt u de ruimte gegarandeerd compleet.

Diversiteit aan kleuren 

Marmerlook tegels bestaan in heel wat kleuren en uitvoeringen. De meest populaire kleuren zijn wit, greige en zwart. Witte marmerlook tegels hebben een rustig, klassiek uiterlijk en passen vrijwel in elk interieur. Houdt u van een stoere uitstraling? Ga dan voor zwart marmer. De greige marmerlook tegels hebben een natuurlijk en zacht uiterlijk, met een vleugje luxe.

De mooiste combinaties 

Door de vele mogelijkheden maakt u prachtige combinaties met marmerlook tegels in de badkamer. Deze passen bij diverse stijlen. Een bijzonder contrast wordt gecreëerd door donkere en lichte kleuren te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een witte marmerlook met zwarte hoogglans tegels en maak het geheel compleet met allerlei zwarte elementen. Ook luxueuze kleuren zoals koper of goud zijn prachtig in combinatie met een marmerlook tegel. Denk hierbij aan stijlvolle badkamerelementen zoals een vorstelijke gouden wastafelkraan, of een koperen variant. 

Creëer uw eigen marmerlook badkamer 

Haal het unieke uiterlijk van marmer in huis met marmerlook tegels. Bij Maxaro vindt u allerlei kleuren en formaten. Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms, of bekijk het volledige assortiment online. Met maar liefst 98% op voorraad, geniet u in no time van uw nieuwe tegels. 

Bekijk al onze marmerlook tegels