maxaro-maximaal-geslaagd.png

Maxaro doet er alles aan om u blijvend maximaal te laten slagen

In onze showrooms staan de deuren wagenwijd open om u zonder winkelafspraak te mogen ontvangen. Ondanks de veiligheidsmaatregelen die wij treffen, kunnen wij ons voorstellen dat u in deze bijzondere tijd niet graag de deur uitgaat. Hieronder leest u hoe wij tot het uiterste gaan om u zowel in onze showrooms als vanuit huis maximaal laten slagen.

Plan een persoonlijk adviesgesprek

Gaat u de badkamer of toiletruimte verbouwen? Of zoekt u nieuwe tegels voor uw woonkamer, keuken, badkamer, toilet of hal? Bij Maxaro helpen we u graag om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarom kunt u in onze showrooms terecht voor een gratis adviesgesprek. Onze verkoopadviseur neemt de tijd om u van advies op maat te voorzien en antwoord te geven op al uw vragen.

Maak direct uw showroomafspraak

Welke maatregelen neemt Maxaro in de showrooms?

Om u met een gerust hart te ontvangen treffen we een aantal maatregelen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen:

  • Onze showrooms voldoen aan zeer strenge hygiënenormen. Zo worden onze balie, pinautomaten en andere contactpunten meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Het is verplicht om een mondkapje te dragen in de showroom.
  • Bij binnenkomst staat er bij de showroombalie desinfectiemiddel om uw handen te ontsmetten voor u klaar.
  • We houden gepaste afstand (circa. 1,5 meter) en vragen u om deze afstand te respecteren en deze ook te bewaren tegenover andere klanten.
  • Uit voorzorg geven wij u geen hand.
  • We vragen onze klanten om ook zelf de richtlijnen van het RIVM en de overheid te waarborgen, zoals vaak handen wassen, afstand bewaren en geen handen schudden.
  • Bij voorkeur vragen we u te betalen met pin.

Advies op afstand

Gaat u liever de deur niet uit? Ook dan staan onze deskundige verkoopadviseurs voor u klaar. Laat u persoonlijk adviseren voor uw nieuwe badkamer, toilet of tegels tijdens een video- of belafspraak. Tijdens het videogesprek geeft onze adviseur een rondleiding in de showroom, waardoor u het gevoel krijgt écht aanwezig te zijn. De live demonstratie van producten zorgt ervoor dat u ook thuis geniet van een unieke winkelervaring bij Maxaro.

Plan uw adviesgesprek