Ontwikkel jezelf en ontdek jouw carrière bij Maxaro

Bij Maxaro beland je in een warm bad. Werken bij een jong, vooruitstrevend en ambitieus bedrijf is de perfecte start van jouw carrière! ‘Ontwikkelen’ is ons sleutelwoord. Dat geldt zowel voor het bedrijf als voor álle medewerkers. De zelf ontwikkelde Maxaro Academy zorgt ervoor dat je in korte tijd enorm veel leert én ook continu blijft ontwikkelen. Er staat een opleidingstraject klaar dat je kennis laat maken met het bedrijf en je klaarstoomt voor de uitdagingen van jouw functie. 

We zoeken jou als je verder wilt groeien en de beste wilt worden in je vak. Het is belangrijk dat je onze cultuurwaarden omarmt en je ontwikkelt en ontplooit, grenzen verlegt, regelmatig verrast, het hart verovert, samen met ons droomt, durft en doet en trots bent. Op jezelf en op óns. Zo komen wij samen verder en zorgen wij samen voor nieuw succes. Iedere dag: Maximaal geslaagd! 

Het verhaal van Hajar 

Nieuwsgierig zijn en doorpakken 

Naam: Hajar 

Functie: Aftersales Service 

Opleiding: WO Klinische Psychologie  

Ik ben drie jaar geleden begonnen met het verkopen van producten in de showroom: de ideale basis om het bedrijf te ontdekken. Je kent dan namelijk de klanten en het assortiment en je leert jezelf te ontwikkelen. Vooral het één op één contact en samen tot het beste resultaat komen, vond ik erg leuk. Met mijn advies kon ik voor de klant echt van toegevoegde waarde zijn. Uiteindelijk ben ik al in mijn eerste jaar doorgestroomd naar de afdeling Service. Nu help ik de klant meer oplossingsgericht. Dat vraagt om flexibel denken en daarbij is het fijn dat Maxaro gaat voor maximale klanttevredenheid. De organisatie biedt mij een mooie kans om met behulp van de Academy veel te leren én biedt tegelijkertijd mooie doorgroeimogelijkheden. 

Het verhaal van Niels 

Investeren en jezelf blijven ontwikkelen 

Naam: Niels 

Functie: Productspecialist Stoomcabines & Whirlpools 

Opleiding: MBO Filiaalbeheerder & Manager 

Zeven jaar geleden ben ik begonnen op de verkoopafdeling. Ik heb in die tijd ontzettend veel geleerd door mijn dagelijkse contact met klanten. Het team is inmiddels flink gegroeid en ook het assortiment wordt steeds uitgebreid. Destijds werd je mondeling ingewerkt, maar tegenwoordig leren we via de Academy: echt een vooruitgang! Daarna ben ik via de afdeling Transport doorgestroomd naar de afdeling Service. Daar heb ik geleerd om klanten positief te verrassen en nog blijer te maken dan ze al waren. Werken bij Maxaro is voor mij: zelf willen investeren, altijd onderzoekend zijn en de wil hebben om te blijven leren. Zo heb ik inmiddels een mooie kans gekregen om als specialist in stoomcabines en whirlpools te werken op de inkoopafdeling. De kennis die ik opgedaan heb, gebruik ik nu om me te richten op nieuwe trends in de markt. Zo blijf ik aan mezelf werken én aan de toekomst van onze groeiende organisatie. 

Het verhaal van Ilse 

In alles tot het uiterste gaan 

Naam: Ilse 

Functie: Teamleider Sales 

Opleiding: HBO Sport, Economie en Communicatie (SPECO) 

Voor mij was vier jaar geleden de functie van Salesmedewerker de perfecte start, omdat werken bij Maxaro meer inhoudt dan alleen het simpelweg verkopen van producten. Je wordt opgeleid en bouwt naast de productkennis ook commerciële en administratieve vaardigheden op. Je kunt je breed oriënteren en jezelf als persoon ontwikkelen. Een eerste baan is altijd spannend, maar je leert alles stap voor stap. In de Maxaro Academy hebben we voor alle onderdelen een training. Inmiddels ben ik teamleider van het Salesteam en verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van salesmedewerkers. Een mooie, nieuwe uitdaging! We gaan in alles tot het uiterste voor de klant en dat werpt ook echt zijn vruchten af. Niet overal krijg je de kansen die je bij Maxaro wél krijgt. Je leert hier veel van het dagelijkse contact met klanten en geen dag is hetzelfde. We helpen klanten in de showroom, telefonisch, via e-mail en via de website. Bovendien is Maxaro een groeiend bedrijf en kun je dus blijven ontwikkelen en werken aan je toekomst! 

Solliciteer direct  

Bekijk onze vacatures voor diverse functies. Wij zoeken onder andere sales-, administratief-, transport-, aftersales- en servicemedewerkers. Kom jij ons fulltime, parttime, in avonden of in het weekend versterken?