Designradiator handdoekbeugel.jpg

Waarom een designradiator niet mag ontbreken in uw woning

Kent u dat behaaglijke gevoel van een opgewarmde radiator? Heerlijk om uzelf even aan op te warmen tijdens koudere dagen. De radiator is erg functioneel en onmisbaar in een woning. Alleen staat deze warmtebron vaak bekend als niet representatief. Als u kiest voor een designradiator heeft u het beste van 2 werelden, namelijk functioneel en een stijlvol uiterlijk. Lees verder en ontdek waarom dit exemplaar niet in uw huis mag ontbreken. 

Designradiator voor ultiem woonplezier

Met een designradiator haalt u een smaakvolle warmtebron in huis. De radiator is te herkennen aan het strakke design. Hierdoor draagt deze sterk bij aan de uitstraling en is de radiator een unieke aanvulling op uw interieur. Gaat u voor opvallend of juist subtiel? U heeft de keuze uit horizontaal of verticaal en in allerlei soorten, kleuren en maten, zodat een perfecte match gegarandeerd is.

Het pronkstuk in de ruimte

Wilt u dat de radiator de eyecatcher van de ruimte is? Kies dan voor een opvallend exemplaar. Denk hierbij aan een contrasterende kleur, zoals een matzwarte radiator op een witte muur. Of geef het geheel een luxueuze touch met een schitterende metallic afwerking. Met een uitgesproken design maakt u pas echt een statement. De Kepler-serie is daar een uitstekend voorbeeld van. 

Eén met de omgeving

Indien u liever een warmtebron neemt die opgaat in de omgeving, ga dan voor ton sur ton. Bijvoorbeeld een grijze radiator op een grijze wand, of een wit model op een witte wand. Creëer nog meer rust met een matte afwerking. Bekijk eens de radiatoren uit de Saturn- of Jupiter-serie. Deze zijn rechttoe rechtaan. 

Dubbel plezier

Houdt u van verandering of is het maken van de juiste keuze lastig? In beide situaties biedt een verticale Ceres radiator de perfecte oplossing. Deze heeft namelijk 2 verschillende designs. Een gladde en geribbelde zijde. Met de laatste brengt u extra structuur aan in de ruimte. Het bijkomende voordeel van de radiator is dat u deze, wanneer u maar wilt, om kan draaien.

Radiatoraccessoires voor de finishing touch  

Om de designradiator maximaal te benutten, zoekt u bijpassende accessoires. Met een handdoekbeugel geniet u van het fijne gemak om uw handdoek er overheen te hangen voor het douchen of badderen. In de keuken is het ideaal om uw theedoek snel te laten drogen. Naast het functionele aspect zijn de handdoekbeugels mooi vormgegeven en hebben deze een luxe look-and-feel. De beugels hebben een luxe uitstraling en bieden extra ruimte voor uw handdoek, zodat deze wordt voorzien van een aangename warmte.

De designradiator maakt uw interieur compleet. Wilt u uw ideale match vinden? Bekijk dan ons complete aanbod online of in één van onze showrooms. Dankzij onze snelle levering is uw nieuwe radiator binnen handbereik.