dunne-tegels-renovatie-portugese-decortegels-grijze-tegels.jpg

Dunne vloertegels zien er elegant en sierlijk uit

Vloertegels zijn er in verschillende kleuren, afmetingen, patronen en diktes. De standaard dikte voor een tegel is 10 millimeter. Op zich is een standaard dikte heel handig, want dat betekent dat u volop kunt combineren. Mix vloertegelsmet verschillende lengte- en breedtematen naar hartenlust met elkaar. Het enige waar u dan op hoeft te letten is de dikte. Anders krijgt u onbedoeld hoge en lage gedeeltes in uw badkamervloer. 

Decor dunne tegels 

Toch zijn er ook wel dunne tegels te koop. Neem de prachtige geometrische multicolor decortegels van Maxaro. Met een dikte van 6 millimeter kunt u dat met recht een dunne vloertegel noemen. Ook sommige wandtegels kunnen dat predicaat krijgen. Zo zijn er onder andere dunne wandtegels die maar 8 millimeter meten. Vloerverwarming is heel goed mogelijk onder dunne vloertegels. De warmte komt er nog gemakkelijker doorheen en dat geeft optimaal comfort. 

Mooi dun 

Dunne vloertegels zijn zeer geschikt bij de renovatie van een badkamer. Liggen er nog vloertegels van de vorige bewoners die niet uw smaak zijn? Of bent u uw oude vloertegels zat? Dan kunnen dunne vloertegels de oplossing zijn. Die maken het mogelijk om de oude laag intact te laten en er gewoon overheen te tegelen. Die dunne tegels zorgen er ook voor dat deuren niet op maat gemaakt hoeven te worden en dat scheelt in de renovatiekosten.

Soms zijn dunne vloertegels trouwens wel iets duurder dan dikke tegels. Dat komt omdat ze natuurlijk wel even sterk moeten zijn als dikke tegels. Ze worden daarom op een andere manier gemaakt, het hele proces is wat arbeidsintensiever. In aanmerking genomen dat dunne tegels over de oude laag heen kunnen, die dus niet verwijderd hoeft te worden, bent u alles bij elkaar waarschijnlijk toch goedkoper uit. 

Dunne tegels mixen 

Misschien zijn dunne tegels iets duurder. Maar koopt u ze bij Maxaro, dan weet u zeker dat u ze voor de laagst mogelijke prijs heeft. De kwaliteit van onze dunne vloertegels is fantastisch. Ze zijn prachtig om te zien, gemakkelijk te verwerken, en natuurlijk super sterk! Bij Maxaro slaagt u voor al uw badkamerproducten. Bekijk in onze showrooms hoe de verschillende dunne vloertegels staan bij de opgestelde ligbaden, douchecabines, whirlpools en noem maar op. Combineer vloertegels uit verschillende series met elkaar en creëer zo een unieke badkamervloer. En om te mixen, weet u nu, hoeft u er alleen maar op te letten dat de tegels even dik zijn. Of even dun, zo u wilt.