radiator.jpg

Handig hulpmiddel: de radiator vermogen calculator

Bent u op zoek naar een geschikte radiator om uw badkamer te verwarmen? Dan is het belangrijk om er eerst achter te komen hoeveel watt de nieuwe radiator nodig heeft. Om dit snel en eenvoudig te berekenen, hebben wij een handig hulpmiddel beschikbaar.  

Hoeveel watt heeft radiator in de badkamer nodig?  

Bij Maxaro hebben we een hele handige oplossing om te achterhalen hoeveel watt een radiator nodig heeft, namelijk onze radiator vermogen calculator. Met dit hulpmiddel komt u er direct achter hoeveel watt u in uw situatie nodig heeft en welke exemplaren hiervoor geschikt zijn. Zo slaagt u maximaal voor een nieuwe radiator.  

Hoe werkt de radiator vermogen calculator?  

U vindt de radiator vermogen calculator bovenaan bij radiatoren. In de calculator vult u de lengte x breedte x hoogte van de ruimte in centimeters in. Vervolgens vult u de gewenste temperatuur en de isolatiegraad van uw ruimte in. Bij de isolatiegraad vult u het niveau van isolatie in. Denk hierbij aan bijvoorbeeld dubbelglas. De gewenste temperatuur is meestal 24 graden voor de badkamer, 21 graden voor de woonkamer en 18 graden voor de slaapkamer.  

Als resultaat krijgt u het aanbevolen vermogen te zien én een selectie van onze producten die aan deze hoeveelheid watt voldoen. Hier kunt u via de filters nog een selectie maken in het type radiator, de kleur en de glansgraad. Selecteer uw voorkeur en maak de bestelling af met een bijpassende radiatorkraan.   

Maxaro-radiatoren voor de badkamer  

Bij Maxaro vindt u een uitgebreid assortiment radiatoren. Alle Maxaro-radiatoren bieden meerwaarde aan uw badkamer door de stijlvolle look. U vindt bij ons designradiatoren, handdoekradiatoren en elektrische radiatoren. Over de handdoekradiatoren kunt u uw handdoeken hangen zodat deze sneller drogen. De designradiatoren zijn echte eyecatchers voor in de badkamer.  

Uw favoriete radiator online bestellen  

Bent u eruit welke radiator geschikt is? Bestel uw gewenste model dan gemakkelijk online of bezoek een van onze megashowrooms. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken voor persoonlijk advies. Alles voor uw droombadkamer vindt u bij Maxaro.