maxaro-hoofddorp-banner (2).jpg

Maxaro breidt uit met twee nieuwe megashowrooms in Rotterdam én Hoofddorp

Naast de vestigingen in Roosendaal, Utrecht en toekomstige showroom in Rotterdam breidt de badkamer- en tegelspecialist binnenkort uit met een vierde megashowroom in Hoofddorp. Hier is maar liefst 3.000 m² aan badkamers en tegels te vinden. Bovendien parkeren klanten gratis vlak voor de deur. De opening van de showroom vindt plaats in december 2021. 

Snelgroeiende organisatie 

De organisatie is ondertussen zowel on- als offline één van de grootste spelers in de badkamer- en tegelbranche. Dit grote succes is te danken aan de combinatie van diverse factoren: de unieke bedrijfscultuur, eigen productontwikkeling, voorraadhoudendheid, onafhankelijkheid én online focus. De groei van Maxaro zorgt ervoor dat het bedrijf klaar is om heel Nederland te veroveren. 
 
We zijn enorm trots om kort na de geplande opening van Rotterdam in november 2021 ons winkelconcept verder uit te rollen naar Hoofddorp. Hierdoor kunnen we nog meer consumenten kennis laten maken met Maxaro”, aldus de directie. 

Sterke winkelformule met zelfontwikkelde producten 

Maxaro onderscheidt zich door haar krachtige winkelformule waarbij eigen productontwikkeling centraal staat. Samen met meer dan honderd fabrikanten spant de organisatie zich dagelijks in om een uitgebreid assortiment van topkwaliteit te creëren. De zelfontwikkelde producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn te Roosendaal aan de consument bezorgd. Daardoor is er geen sprake van tussenhandel en worden producten tegen verrassend scherpe prijzen verkocht. 

98% van het assortiment op voorraad 

Dankzij de enorme productvoorraad profiteren klanten altijd van een snelle levering. Ruim 98% van het assortiment is direct leverbaar vanuit het eigen magazijn van 34.000 m² in Roosendaal. Daarnaast hebben klanten tot wel 365 dagen na aankoop de tijd om een product te retourneren.  

3.000 m² badkamer- en tegelinspiratie  

Een bezoek aan de showroom in Hoofddorp wordt een ware beleving en zal eindeloos veel inspiratie bieden. Bekijk straks talloze sfeervolle opstellingen. Ook vindt u hier de juiste tegelmatch door tegelkaarten te combineren of vergelijk de verschillende soorten baden op het badenplein. Dankzij het ruime aanbod heeft Maxaro alles in huis om iedere klant maximaal te laten slagen voor een nieuwe badkamer, toilet of tegels.