vv meern (1).png

Maxaro en V.V. De Meern slaan handen ineen

Maxaro is een samenwerking aangegaan met V.V. De Meern. Met dit partnership (sponsoring) willen beide partners clubleden nog meer kansen bieden om zich te ontwikkelen. Daarnaast hopen Maxaro en V.V. De Meern de leden te stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen. Zowel op het voetbalveld als in het werkveld. 

Ontwikkeling centraal 

Binnen Maxaro staat ontwikkeling centraal. Het behoort tot de cultuur van Maxaro om grenzen te verleggen, te ontwikkelen en te ontplooien. Ook geloven we erin dat presteren teamsport is. Samenwerken is noodzakelijk om alle klanten maximaal te laten slagen. In de zoektocht naar collega’s voor onze nieuwe megastore in The Wall in Utrecht zijn we daarom op zoek naar doorzetters en echte teamplayers... en waar vind je die beter dan op het voetbalveld van V.V. De Meern. De grootste amateurclub van Nederland, die net als Maxaro, ontwikkeling centraal stelt.  

Samen bereik je meer 

De samenwerking tussen Maxaro en V.V. De Meern heeft als belangrijkste doel om nog meer kansen te creëren voor de clubleden. Kansen op het voetbalveld, en buiten de kaders van het veld. Samen bereik je immers meer. Bovendien hopen de partners de leden aan te moedigen om het maximale uit zichzelf te halen op het voetbalveld én in het werkveld.   

Grijp je kans 

Ben jij de doorzetter en teamplayer die we zoeken? Op oproepbasis, parttime of fulltime? Grijp je kans! Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in een functie die goed past. De Maxaro Academy, een online leerplatform, ondersteunt hierin. Via een opleidingstraject waarin verkoop- en producttrainers jou begeleiden in je ontwikkeling, bouw jij bij Maxaro aan je CV en daarmee aan je toekomst.