Kopafbeelding - Overzicht Moodboards.png

Moodboards en inspiratie bij Maxaro

Een nieuwe badkamer of toiletruimte begint bij inspiratie. Bij Maxaro begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden we zowel online als in onze megashowrooms eindeloze keuze, inspiratie, aandacht en beleving in de zoektocht naar uw droombadkamer.

Moodboard inspiratie voor iedere ruimte

Om u te helpen inspiratie op te doen, hebben we een reeks aan prachtige moodboards samengesteld. Deze visuele impressies, gevuld met diverse looks en stijlen, zijn zorgvuldig voor u samengesteld om gevoelens en sferen over te brengen. Het doel? U inspireren en helpen om een gewenste stijl te creeëren voor uw nieuwe badkamer.

Welk moodboard kiest u?

Uw badkamer is niet zomaar een ruimte, het is een plek van ontspanning en reflectie. Of u nu verlangt naar een strakke, moderne inrichting of een rustgevende, dromerige oase, Maxaro biedt een ongeëvenaard assortiment aan kwaliteitsproducten die uw droombadkamer tot leven brengen. Met oneindige combinatiemogelijkheden helpen wij u met het volledig naar wens inrichten van uw badkamer.

Moodboard sampleboxen

Bekijk het overzicht aan moodboards en laat u inspireren. Heeft u een moodboard gevonden wat u aanspreekt? Bestel dan een samplebox. Onze sampleboxen bevatten kleur- en materiaalsamples van de afgebeelde kraan, douchebevestiging, radiator en tegels van uw gekozen moodboard.

banner.png

Moodboards

Onze sampleboxen bevatten kleur- en materiaalsamples van de afgebeelde kraan, douchebevestiging, radiator en tegels. Bestel direct vanaf uw favoriete moodboard.

Bestel een samplebox

Ervaar onze unieke inspiratiebeleving

Bij Maxaro helpen we u graag bij uw ontdekkingsreis naar dé perfecte badkamer. Laat u meeslepen door onze moodboards en laat uw droombadkamer tot leven komen. Heeft u al een beeld van wat voor soort badkamer u wilt, of wenst u juist persoonlijk advies? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten of kom langs in onze megashowrooms.