opening-tweede-megashowroom-maxaro.jpeg

Tweede megashowroom Maxaro officieel geopend in Utrecht

Maxaro heeft vanmorgen om 9.00 uur de deuren van haar nieuwste megashowroom in Utrecht officieel geopend. Na maandenlange voorbereidingen is het pand in winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn klaar voor het grote publiek in Utrecht en verre omgeving. Door de opening van deze tweede megashowroom zijn nog meer mensen in staat om kennis te maken met Maxaro’s unieke winkelformule waarin eigen productontwikkeling, scherpe prijzen en de beste service centraal staan. 

Ruim 4.500 m2 badkamer- en tegelinspiratie 

De nieuwe showroom in Utrecht telt ruim 4.500 m2 boordevol badkamer- en tegelinspiratie. “In de zoektocht naar een nieuwe badkamer of tegels willen klanten geïnspireerd raken. Daarom nemen wij ze in onze megashowroom mee op inspiratiereis. In sfeervolle presentaties zien bezoekers welke mogelijkheden er zijn en kunnen zij zich alvast een beeld vormen van hun nieuwe badkamer”, aldus de directie. 

Winkelen als beleving 

“Daarnaast merken we dat het uitzoeken van een nieuwe badkamer steeds meer gezien wordt als een beleving. Beleven gaat verder dan producten zien en in handen hebben. Het begint al bij de voorpret tijdens het maken van de eerste plannen en eindigt pas op het moment dat een klant zijn of haar gemaakte keuzes ziet samenkomen en zich maximaal geslaagd voelt. Wij zijn ons daar erg bewust van en spelen daar met onze klantbeloftes Keuze, Beleving en Aandacht volledig op in.” 

Volop keuze 

Klanten kunnen bij Maxaro in Utrecht terecht voor een groot en gevarieerd assortiment badkamerproducten en tegels tegen een scherpe prijs. Er is volop keuze en alle producten zijn in het echt te ervaren. Zo is er een badenplein waar klanten mogen proefliggen in baden om zelf te ervaren hoe comfortabel en ruim ze zijn. Ook is er een tegelplein dat bezoekers stimuleert om met losse tegelkaarten eigen combinaties te maken. In de showroom is zelfs aan kleine bezoekers gedacht. Door de aanwezigheid van een speelruimte genieten zowel ouders als kinderen van maximaal winkelplezier. 

Sterk in eigen productontwikkeling 

De winkelformule van Maxaro is sterk gericht op eigen productontwikkeling. Hierdoor profiteren klanten van kwaliteitsproducten tegen een verrassend scherpe prijs. Daarnaast heeft Maxaro haar formule recent versterkt door gratis bezorgen vanaf € 200,- aan te bieden. Door deze service wil Maxaro een nieuwe dimensie toevoegen aan maximaal slagen. 

Goede bereikbaarheid en gratis parkeren 

De nieuwste vestiging van Maxaro is goed bereikbaar door haar ligging aan de A2 in winkelcentrum The Wall. Verder beschikt The Wall over een eigen parkeerdek waar klanten de eerste twee uur gratis parkeren. De ingang van Maxaro Utrecht bevindt zich op de begane grond en is zowel met de lift als roltrap bereikbaar via P2.