Showroom-Hoofddorp-Maxaro (3).png

Vierde megashowroom in Hoofddorp is open

Vanochtend opende Maxaro de deuren van haar vierde showroom in Hoofddorp. Na maandenlang hard werken is het pand klaar om ontdekt te worden door het grote publiek. De nieuwe vestiging is een mooie stap vooruit in de enorme groei die de badkamer- en tegelspecialist doormaakt. Hiermee spelen ze sterk in op de vraag naar meerdere showrooms in Nederland. 

Megashowroom van ruim 4.000 m² 

Het uitgebreide assortiment is overzichtelijk uitgestald in de megashowroom van ruim 3.000 m². De talloze sfeervolle presentaties geven een duidelijk beeld van de diverse mogelijkheden die er zijn. Klanten kunnen in alle rust door de showroom wandelen om ideeën op te doen en te zoeken naar hun droombadkamer, de ideale tegels of losse badkamerelementen. De deskundige Maxaro-verkoopadviseurs staan met veel plezier klaar om te helpen bij deze zoektocht. 

Mix, match & collect

Maxaro Hoofddorp heeft een bijzonder ‘Mix, match & collect’-concept. Bij ieder product hangt een QR-code, die makkelijk te scannen is met de camera van een smartphone. Als een product bijvoorbeeld niet de gewenste maat heeft, is het op deze manier erg handig om na te gaan of de juiste afmeting online in het assortiment staat. Vervolgens kan het artikel worden opgeslagen in de winkelmand. Deze is te bekijken op het bestelplein, waar tevens een bestelling kan worden gedaan. 

“Mix, match & collect is een waardevolle toevoeging aan ons winkelconcept. Dankzij de QR-codes op de producten is onze webshop het verlengstuk van eenieders showroombezoek”, aldus de directie.

Zelfvoorzienende pleinen

De showroom is uitgerust met unieke, zelfvoorzienende pleinen. Op het badkamermeubelplein zijn meubels geheel naar wens samen te stellen. Voor iedere stijl is er de perfecte combinatie te vinden. Daarnaast is er een plein om douches te ontwerpen aan de hand van verschillende onderdelen. 

Wanneer klanten hun keuze gemaakt hebben, kunnen ze de artikelen eenvoudig bestellen op het bestelplein. Alle kleurstalen van de producten zijn hier gepresenteerd, zodat het mogelijk is om nog een laatste keer te vergelijken. Bestellingen zijn zelfstandig of met behulp van een medewerker te plaatsen. 

Praktische informatie

Maxaro Hoofddorp is goed bereikbaar en gelegen op ongeveer 25 minuten rijden van Amsterdam. De nieuwe showroom is geopend van maandag tot en met zondag en zorgt daardoor voor maximaal badkamer- en tegelplezier. Bovendien is er een ruime parking aanwezig om gratis te parkeren tijdens een showroombezoek.