Showroom RTD Blog banner - nieuw.jpg

Nieuwe megashowroom in Rotterdam is officieel geopend

Vandaag opent Maxaro haar derde megashowroom in winkelboulevard Big Shops te Rotterdam. Maandenlang is er met man en macht hard gewerkt om het pand klaar te maken voor de grote opening. Met de komst van deze nieuwe showroom is de organisatie op weg om Nederland te veroveren.

Ruim 5.500 m² winkeloppervlakte

Het complete assortiment is te bekijken in de enorme showroom van maar liefst 5.500 m². Tijdens een showroombezoek worden klanten meegenomen op een ware inspiratiereis. De sfeervolle presentaties zorgen ervoor dat ze zich een uitstekend beeld vormen van hun nieuwe badkamer. Daarbij staan deskundige Maxaro-verkoopspecialisten altijd klaar om klanten persoonlijk advies te geven. 

Zelfvoorzienend winkelconcept

Uniek aan de showroom zijn de zelfvoorzienende pleinen. Zo is er bijvoorbeeld een plein waar badkamermeubels volledig naar wens samen te stellen zijn. Dankzij de gevarieerde mogelijkheden is er voor iedere badkamerstijl de perfecte match te vinden. Daarnaast is er een doucheplein om het ideale exemplaar te ontwerpen met verschillende onderdelen.  

Keuze gemaakt? Dan is de bestelling eenvoudig zelf te plaatsen op het zelfvoorzienende bestelplein. Bovendien zijn alle kleurstalen van de producten hier netjes gepresenteerd. Zo kunnen klanten vlak voor ze bestellen een laatste blik werpen op de gekozen kleur en vergelijken met andere opties.  

“Klanten kunnen op eigen tempo en aan de hand van persoonlijke voorkeuren zélf hun ideale product samenstellen. Deze zelfvoorzienende manier van winkelen is een mooie stap in de groei van Maxaro”, aldus de directie. 

Snelle levering dankzij grote productvoorraad

Maxaro heeft een succesvolle winkelformule waarbij eigen productontwikkeling centraal staat. Ruim 98% van de zelfontwikkelde producten is direct leverbaar vanuit het eigen magazijn van 30.000 m² in Roosendaal. Hierdoor profiteren klanten altijd van scherpe prijzen én een snelle levering. Verder is het mogelijk om artikelen tot wel 365 dagen nadat ze geleverd zijn te retourneren.

Goede bereikbaarheid en makkelijk betalend parkeren

De showroom beschikt over een centrale ligging en is daardoor makkelijk te bereiken. Big Shops ligt namelijk op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam centrum. Er is een grote parkeergarage met 750 plaatsen bij de winkelboulevard, waardoor parkeren zeer eenvoudig is. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer heeft Maxaro een goede bereikbaarheid. 

Bezoek de showroom in Rotterdam