nieuwe-megashowroom-maxaro-the-wall-utrecht.jpg

Maxaro opent megashowroom in The Wall in Utrecht

Na het enorme succes van de winkelformule in Roosendaal breidt Maxaro, specialist in badkamers en tegels, uit met een megashowroom in The Wall in Utrecht. Het bedrijf speelt daarmee in op de sterk toenemende vraag vanuit consumenten naar meer vestigingen in Nederland. De megashowroom in Utrecht opent medio februari volgend jaar. 

“We krijgen steeds vaker de vraag vanuit consumenten waarom er niet meer vestigingen zijn. Dat is voor ons een belangrijk signaal dat er nog een geweldig groot publiek te bereiken is”, aldus de directie. “Dat signaal hebben we omgezet naar de realisatie van een nieuwe megashowroom in Utrecht.” 

De perfecte locatie voor Maxaro’s groeiambities 

Winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn, gelegen aan de A2, is de perfecte locatie gebleken voor de groeiambities van Maxaro. De centrale ligging maakt het voor elf miljoen mensen mogelijk om binnen één uur reistijd de unieke winkelformule te ervaren. Ook het winkeloppervlak heeft een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor The Wall. Maxaro belooft haar klanten Keuze, Beleving en Aandacht. “Een showroom van 4.500 m2 stelt ons maximaal in staat om onze beloftes waar te maken én op die manier klanten in Utrecht en omgeving maximaal te laten slagen. We verheugen ons erop om het winkelconcept succesvol weg te zetten binnen The Wall.” Medio februari is de officiële opening van de tweede Maxaro-vestiging. 

De nieuwe vestiging is een belangrijke stap in de ambitie om uit te breiden binnen Nederland. Naast locaties in Roosendaal en Utrecht streeft Maxaro ernaar om op termijn elders in het land nieuwe megashowrooms te vestigen. 

Over Maxaro’s succesformule 

Maxaro bestaat sinds 2004 en heeft een sterke succesformule gericht op eigen productontwikkeling. Daartoe werkt Maxaro samen met meer dan honderd verschillende fabrieken. Eigen productontwikkeling stelt Maxaro in staat om een zeer groot assortiment direct uit voorraad aan de consument aan te bieden. De kwaliteitsproducten hebben een verrassend scherpe prijs. 

Doordat Maxaro eigen producten ontwikkelt, heeft het bedrijf alle kennis in huis om haar klanten van deskundig advies te voorzien. Maxaro werkt bovendien met een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met voorraadsysteem. Dit en de eerdergenoemde focus op ontwikkeling, maakt dat Maxaro met haar winkelformule een unieke marktpositie heeft.