Mortsel opening 2 (3).png

Officiële opening nieuwe megashowroom in Antwerpen (Mortsel)

Officiële opening nieuwe megashowroom in Mortsel 

Op 12 september is onze nieuwe megashowroom in regio Antwerpen (Mortsel) officieel geopend. De nieuwe locatie is gelegen in een imponerend pand op Krijgsbaan 57 in Mortsel, ook wel bekend als het voormalig Massive-gebouw. We hebben de eerste bezoekers mogen verwelkomen en maximaal laten slagen.  

Megashowroom van 1.250 m² 

In de nieuwe megashowroom van 1.250 m² heeft u een duidelijk overzicht van ons ruime assortiment tegels, badkamers en badkamerelementen. U bent van harte welkom om de producten niet alleen te bekijken maar ook te beleven. Een mooi voorbeeld hiervan is het proefliggen in onze baden. Ook kunt u, net als in andere vestigingen, gebruikmaken van het ‘Mix, match & collect’ concept.  

Een persoonlijke adviesafspraak inplannen 

Heeft u interesse in een persoonlijk advies in onze nieuwe vestiging, dan kunt u een showroomafspraak inplannen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen voor het opdoen van inspiratie. Boven de showroom kunt u gratis parkeren in een ruime en overdekte parking. Zie onze openingstijden voor de dagen en tijden dat u bij ons in Mortsel terecht kunt. 

Showroom Mortsel.png