Talentvolle medewerkers maximaal laten slagen

Een warm bad, dat is waar je als nieuwe medewerker bij Maxaro in belandt. Werken bij een jong, vooruitstrevend en ambitieus bedrijf; de perfecte start van je carrière! Bij Maxaro is ontwikkelen het toverwoord. Dat geldt zowel voor het bedrijf zelf, als voor de medewerkers. “Wij vinden het erg belangrijk dat we continu blijven ontwikkelen en vooral dat medewerkers de ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien,” legt Corné Nooren, eigenaar van Maxaro, uit.  

“Onze mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. Onze eigen opgezette Maxaro Academy zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers in korte tijd enorm veel leren én zich daarna continu blijven ontwikkelen. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige medewerkers. We zoeken mensen die tijdens en na hun opleiding verder willen groeien en de beste willen worden in het vak. Die mensen zitten bij ons goed, want Maxaro biedt een uniek leer- en ontwikkeltraject aan binnen de branche” vult Jeroen Schagen, Operationeel directeur, aan.

Lerende organisatie 

“Maxaro is een lerende organisatie,” legt Schagen vervolgens uit. “Elke dag kijken we wat morgen beter kan. We leren continu van elkaar, van onze klanten, van onze producten en van de markt. De feedback van onze klanten is voor onze organisatie heel waardevol. Waar mogelijk passen we hierop dan ook onze werkwijzen steeds aan. We willen tegemoetkomen aan de belevingswereld van onze klanten en dat kan alleen door goed en echt oprecht te luisteren”. Maxaro heeft een zeer groot assortiment badkamers en vloeren, en later dit jaar ook keukens. Alle medewerkers worden getraind om de beste te worden in hun vakgebied. Daarbij gaat het vooral om productkennis en klantgerichtheid. De eigen producten zijn met veel passie ontworpen en gemaakt, en dat merken bezoekers bij een bezoek aan één van onze experience showrooms. Daar staat bijna de gehele collectie opgesteld en vertellen gepassioneerde verkopers over de diverse producten. 

Maxaro Academy 

Als snelst groeiende specialist in badkamers en vloeren is Maxaro altijd op zoek naar Sales- en  Aftersalestalenten. Maar hoe zorg je ervoor dat alle kennis die in huis is op de juiste manier met de medewerkers gedeeld wordt? Maxaro ontwikkelt bijna alle producten namelijk zelf en kent de producten dus door en door. Het is belangrijk deze kennis ook met nieuwe collega’s te delen. Daarvoor heeft Maxaro een opleidingsplan opgesteld: het leer- en ontwikkeltraject. Dit is een combinatie van het zelf opgezette online leerplatform en trainingen in de praktijk. Met name in het online leerplatform, de Maxaro Academy, is het afgelopen jaar flink geïnvesteerd. In de eerste weken staat er voor de nieuwe talenten een volledig programma klaar om hen zo goed mogelijk klaar te stomen voor de uitdagingen van hun nieuwe functie.

Op een interactieve manier leren zij over de geschiedenis en ambitie van het bedrijf, over de eigenschappen van alle producten en over wat klantgericht werken is bij Maxaro. Met als doel elke dag steeds beter te worden in het vak! Continu focus op je eigen ontwikkeling is van groot belang bij Maxaro. Werken bij deze organisatie is niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk dat je de cultuurwaarden omarmt: Ontwikkel en ontplooi, Verleg grenzen, Verras met regelmaat, Verover het hart, Samen dromen, durven & doen en Trots op ons. Het is een cultuur waar mensen werken met hoofd en hart. Er wordt verwacht dat nieuwe werknemers de cultuur begrijpen en verrijken. Zo wil Maxaro verder komen en samen voor nieuw succes zorgen. 

Word jij onze nieuwe collega? 

Spreekt de bedrijfscultuur van Maxaro jou aan? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en ben je op zoek naar een bedrijf waarin jij kunt groeien? Reageer dan snel. We wachten op jou! 

Ettenseweg 74 | 4706 PB Roosendaal 

Tel: 0165 308 453 

E-mail: [email protected] 

Klik hier voor al onze openstaande vacatures