toilet-inspiratie-zwart-toilet.jpg

Toilet inspiratie: 5 voorbeelden van een sfeervolle toiletinrichting

De toiletruimte is een plaats waar we ons meerdere malen per dag bevinden. Daarom is het belangrijk om deze ruimte sfeervol in te richten. Er zijn talloze mogelijkheden om de wc-inrichting een persoonlijke touch te geven. In deze blog geven we u vijf inspirerende voorbeelden, waarmee u heel wat toilet ideeën opdoet. 

1. Toiletruimte met een landelijk design 

Met houtlooktegels geeft u de toiletruimte een warme, natuurlijke uitstraling. Het natuurgetrouwe karakter van deze tegels maakt dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Combineer de houtlook met stijlvolle natuursteenlook tegels in beige- of bruintinten voor een mooi contrast. Wilt u de natuurlijke sfeer tot in detail doortrekken? Dan is een fonteintje van natuursteen ideaal. Hiermee voorziet u de toiletruimte van een luxueuze touch. Het witte toilet en bedieningspaneel doorbreken de warme kleurtinten en geven het geheel een frisse twist. 

2. Toiletruimte met klassieke elementen 

Decortegels geven de toiletruimte een stijlvolle en klassieke sfeer. Hierbij zorgt het opvallende patroon van de tegels voor een mooi contrast op de vloer. Om de ruimte tot leven te laten komen zijn witte metrotegels ideaal. Deze zijn voorzien van een uniek 3D-effect, waardoor het geheel een speciale touch krijgt. Met een zwart wastafelmeubel maakt u het interieur compleet.

3. Moderne toiletruimte met neutrale kleuren 

Deze toiletruimte straalt licht en ruimtelijkheid uit. De antracietkleurige tegels zijn prachtig in combinatie met zwarte elementen, waaronder de fonteinkraan, wc-borstel en toiletrolhouder. Door te kiezen voor accessoires in dezelfde kleur creëert u eenheid in de ruimte. Daarnaast zorgen de witte strokenmix tegels voor een speels lijnenspel op de muren. De witte tegels zijn voorzien van een glanzende afwerking en passen uitstekend in een moderne stijl.

4. Trendy marmerlook toiletruimte 

Marmerlook tegels hebben een exclusieve uitstraling en zorgen voor een chique sfeer in de toiletruimte. De tegels zijn niet te onderscheiden van echt marmer door de natuurlijke print van de aders. Hiermee brengt u een gevoel van luxe en weelde in het interieur. Wit marmerlook met een matte afwerking is prachtig in combinatie met zwarte elementen. Het zwarte toilet en de accentwand met glanzende zwarte tegels zijn de kers op de taart in deze ruimte. Deze tegels zijn geplaatst in een elleboogverband, waardoor het geheel een speelse twist krijgt.

5. Toiletruimte met een trendy twist 

In deze toiletruimte ontdekt u het neutrale uiterlijk van uni-tegels. De tegels zijn eenkleurig en hebben daardoor een rustige uitstraling. Tegels met een handvorm zijn ideaal om de ruimte een bijzondere look-and-feel te geven. Om een mooi contrast te creëren werden slechts twee wanden betegeld met deze tegel. Daarnaast werd er voor de vloer en achterste wand gekozen voor tegels met een groter formaat. Het fonteintje met de witte waskom heeft een elegante look en maakt de ruimte compleet. De chromen kraan vormt een mooi geheel met de bijpassende toiletrolhouder, wc-borstel en het handdoekhaakje. 

Het toilet is de kleinste kamer in huis, maar daarom niet minder belangrijk. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om deze ruimte sfeervol in te richten. Bij Maxaro ontdekt u alles wat u nodig heeft voor een complete toiletinrichting. Kom langs in één van onze megashowrooms, of bekijk het volledige aanbod online.