Douches

Een douche is één van de belangrijkste elementen in de badkamer samen met een badkamermeubel of een badkuip als u daar voor kiest. Deze zorgt ervoor dat u de dag fris begint en eindigt. Daarnaast is een douche bepalend voor de sfeer in uw badkamer. Met ons brede assortiment douches in alle denkbare opstellingen, kleuren, formaten en stijlen is er altijd een perfecte douche voor u. Bij Maxaro slaagt u online en in één van onze showrooms maximaal voor een verrassend complete douche-ervaring. 

5611 producten

Sorteer op:

Stabilisatiestang Recht 8mm Mat Wit 140cm SBR1400MW
Art: SBR1400MW

140 cm

100,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Sifon Lage Douchebak Zwart 010606014-1M
Art: 010606014-1M
59,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Sifon & afvoerslang Hoge Douchebak en Stoomcabine Zwart TS54016M
Art: TS54016M
69,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBR1400C

140 cm

60,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: ST305005
49,75
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBCR700M

70x2 cm

100,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBR0610C

100 cm

20,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SPB1010C

101 cm

30,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBT1400C

140 cm

140,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBCR700B

70x2 cm

100,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBCR700C

70x2 cm

80,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBH700M

70x2 cm

80,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBR1400M

140 cm

100,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBH700C

70x2 cm

50,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 911013795
97,90
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBR1400B

140 cm

100,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBT1400B

140 cm

180,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SBT1400M

140 cm

180,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: SPBT1610C

161x20 cm

85,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis

Kies voor een open of besloten douche 

Maxaro biedt het grootste en mooiste assortiment in open en besloten doucheruimtes. Een open douche geeft ruimte in de badkamer en een besloten douche zorgt voor een geborgen gevoel, zodat u ongestoord kunt genieten. Overigens heeft u met een besloten douche geen last van spatwater en blijft de warmte binnen. Zo bent u minder afhankelijk van de radiator

Inloopdouches 

De inloopdouche bestaat uit één of meerdere douchewanden en wordt niet afgesloten met een deur. De wanden zijn gemaakt van glas, waardoor deze de illusie wekken dat de badkamer doorloopt. Een inloopdouche zorgt hierdoor voor een ruimtelijk gevoel en laat de ruimte groter lijken. Daarnaast geeft deze douche een luxe en moderne uitstraling aan de badkamer. Gaat uw voorkeur uit naar de inloopdouche? Dan is het belangrijk om rekening te houden met spatwater tijdens het douchen. Kies voor een douchewand van minimaal 120 cm of plaats een extra zijwand. 

Bekijk onze inloopdouches 

Douchecabines 

Een douchecabine is een bekend voorbeeld van een besloten doucheruimte. Deze heeft als voordeel dat de warmte ook na het douchen in de cabine blijft. Dat is prettig als u zich in de douche afdroogt. Een douchecabine zorgt er eveneens voor dat de badkamer droog blijft, omdat het spatwater wordt tegengehouden door de cabine. Onze douchecabines zijn zowel direct op de vloer als op een doucheback te monteren. 

Bekijk onze douchecabines 

Complete douchecabine   

Bent u een liefhebber van comfort? Haal dan een complete douchecabine in huis. Deze is volledig uitgerust met vaste achterwanden, glazen deuren, een douchebak en een kraan met hand- en regendouche. De luxe uitvoeringen zijn ook voorzien van ontspannende massagejets, neveldouches en ledverlichting. Of haal uw eigen mini-wellness in huis met een stoomcabine die van alle gemakken is voorzien. 

Bekijk onze complete douchecabines 

Douchewand met deur 

Een losse douchewand met schuif- of draaideur wordt geplaatst voor het afsluiten van een nis in de badkamer. Op deze manier ervaart u geen spatwater én droogt u zich na een douchebeurt af in een warme ruimte. De nis geeft een geborgen gevoel en biedt meer privacy.   

Bekijk onze douchewanden 

Douchedeuren 

Douchedeuren worden in een nis in de badkamer geplaatst. Ook op deze manier heeft u geen last van spatwater én droogt u zich na iedere douchesessie af in een warme ruimte. De douchedeuren zijn verkrijgbaar in draai-, vouw-, schuif- en pendeldeuren.   

Bekijk onze douchedeuren

Kranen 

Een douche is niet compleet zonder een kraan. Maak uw douchebeleving compleet met een regendouche of regendouche met watervalfunctie. Maxaro biedt een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve kranen met aandacht voor een strakke uitstraling en afwerking. 

Bekijk onze douchekranen 

Douche toebehoren 

Nadat u een douche heeft uitgezocht is het belangrijk om een keuze te maken uit een douchebak of douchegoot. Installeert u de nieuwe douchecabine of inloopdouche direct op de tegels of toch liever op een douchebak? Zonder douchebak lijkt de ruimte optisch groter. Zeker als u kiest voor een onopvallende douchegoot waar u de badkamertegel in verwerkt. Daarentegen is een douchebak eenvoudiger schoon te maken door het gladde oppervlak.