Modera Complete Douchecabine | 120x80 cm Spiegel glas Schuifdeur Rechthoek

AK1208-422101

Modera Complete Douchecabine | 120x80 cm Spiegel glas Schuifdeur Rechthoek

AK1208-422101

2.295,-
Vanaf 1 juli in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De geïntegreerde neveldouches en massagejets bieden ultieme ontspanning, waardoor u volledig tot rust komt.

De ingebouwde ledverlichting heeft een positieve invloed op uw lichaam en geest.

Dankzij de thermostatische kraan hoeft u de watertemperatuur slechts eenmalig in te stellen.

De douchecabine is eenvoudig en kitvrij te monteren door de aluminiumprofielen die voorgelijmd zijn aan de douchebak en het glas.

De deuren met dubbele uitklikbare wielen zorgen voor optimaal installatie- en onderhoudsgemak.

Productomschrijving

De complete douche- en massagecabine uit de Modera-serie staat garant voor ultiem doucheplezier. Deze beschikt over een dak met geïntegreerde regendouche, een doucheset met thermostatische kraan en handdouche en tal van luxe extra’s waar u geen genoeg van krijgt. Naast douchecomfort hebben onze productspecialisten gedacht aan installatie- en onderhoudsgemak. Zo geniet u snel en blijvend van uw nieuwe complete douchecabine.

Design
Dit stijlvolle, rechthoekige model van 120x80 cm biedt veel bewegingsvrijheid. U stapt er makkelijk via de hoek in en sluit de schuifdeuren met een soepele beweging. Doordat de deuren dubbele uitklikbare wielen hebben, maakt u de rails eenvoudig brandschoon. Naast 6 mm helder veiligheidsglas heeft de cabine spiegelglas. Dit geeft de douche een elegante touch en past goed bij de zilver gepoedercoate omlijsting. De douchebak en het dak zijn van kwalitatief mineraalmarmer.

Luxueuze extra’s
Dankzij de luxueuze extra’s voelt u zich na elke douchebeurt als herboren. Zo spoelt u alle zorgen van u af met de geïntegreerde regendouche of de handdouche. Deze laatste heeft 3 verschillende standen. De 2 geïntegreerde neveldouches en de 4 ABS massagejets maken samen met de kleurentherapie de wellnessbeleving compleet. De complete douchecabine beschikt over 7 kleuren. Zo kiest u altijd een kleur die past bij uw stemming en ervaart u de positieve invloed van licht op lichaam en geest.

Eenvoudige installatie
Om te genieten van deze heerlijke functionaliteiten hoeft u weinig werk te verrichten. De cabine is namelijk kitvrij te monteren door de voorgelijmde aluminium profielen die aan de douchebak en het glas bevestigd zijn. Daarnaast bieden de dubbele uitklikbare wielen extra gemak bij de installatie. Alle installatiematerialen zijn bij de complete douchecabine inbegrepen. U heeft enkel een schroefmachine, waterpas en steeksleutel nodig.

Specificaties

Breedte
80 cm
Aantal deuren
2
Aardevoorziening
Glas design
Helder glas
Bediening
Elektronisch display
CE-certificering
Deur
Schuifdeur
Diameter afvoergat
9 cm
Europese normering
EN14428
Glasdikte
6 mm
Hoogte
219 cm
Instap
Hoekinstap
Kitvrije opbouw
Glas design achterwand
Spiegel
Kleurentherapie
Lengte
120 cm
Lichtsterkte instelbaar
Maatvoering
120x80 cm
Materiaal
Glas
Minimale watertoevoer
6-8 liter per minuut op 60°C
Opstelling
Links
Serie
Modera
Uitvoering
Met dak
Verstelbaar
Vorm
Rechthoek
Gelimiteerd vermogen
10W

Standaard meegeleverd

  • Thermostaatkraan
  • Regendouche met handdouche
  • Dak en douchebak
  • Verstelbare poten
  • Douchebakpaneel
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.