Modera Complete Douchecabine | 80x80 cm Spiegel glas Schuifdeur Kwartrond

AK0808-322100

Modera Complete Douchecabine | 80x80 cm Spiegel glas Schuifdeur Kwartrond

AK0808-322100

1.495,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De regendouche is verstelbaar, zodat u deze makkelijk op de gewenste hoogte hangt.

De handdouche heeft 3 verschillende sproeipatronen, waardoor u zelf de geschikte stand kiest.

Dankzij de thermostatische kraan hoeft u de watertemperatuur slechts eenmalig in te stellen.

De douchecabine is eenvoudig en kitvrij te monteren door de aluminiumprofielen die voorgelijmd zijn aan de douchebak en het glas.

De deuren met dubbele uitklikbare wielen zorgen voor optimaal installatie- en onderhoudsgemak.

Productomschrijving

De complete douchecabine uit de Modera-serie staat garant voor ultiem doucheplezier. Deze cabine is van alle gemakken voorzien en volledig uitgerust met vaste achterwanden, glazen schuifdeuren, een douchebak en een thermostatische kraan met hand- en regendouche. Hierdoor is deze douchecabine een geweldige vervanger voor uw huidige douche.

Design
Dit kwartronde exemplaar van 80x80 cm is compact, maar biedt u voldoende bewegingsvrijheid. U stapt er makkelijk via de hoek in en sluit de schuifdeuren met een soepele beweging. De cabine heeft 6 mm helder veiligheidsglas en schitterend spiegelglas. Dit geeft de douche een elegante touch en past goed bij de zilver gepoedercoate omlijsting. De douchebak is gemaakt van kwalitatief mineraalmarmer en voorzien van een beschermende gelcoating.

Optimaal comfort
Voor optimaal comfort is de regendouche in hoogte verstelbaar. Verder heeft de handdouche 3 verschillende standen, zodat u deze naar wens kunt aanpassen. Dankzij de thermostatische kraan hoeft u de watertemperatuur slechts eenmalig in te stellen. Elke douchebeurt daarna ervaart u direct de door u ingestelde temperatuur.

Eenvoudige installatie en onderhoud
Om te genieten van deze heerlijke functionaliteiten hoeft u weinig werk te verrichten. De cabine is namelijk kitvrij te monteren door de voorgelijmde, aluminium profielen die aan de douchebak en het glas bevestigd zijn. Daarnaast bieden de dubbele uitklikbare wielen extra gemak bij de installatie. Alle installatiematerialen zijn bij de complete douchecabine inbegrepen. U heeft enkel een schroefmachine, waterpas en steeksleutel nodig.

Specificaties

Aantal deuren
2
Glas design
Helder glas
CE-certificering
Deur
Schuifdeur
Diameter afvoergat
9 cm
Europese normering
EN14428
Glasdikte
6 mm
Hoogte
211 cm
Instap
Hoekinstap
Kitvrije opbouw
Glas design achterwand
Spiegel
Lengte
80 cm
Lichtsterkte instelbaar
Maatvoering
80x80 cm
Materiaal
Glas
Minimale watertoevoer
6-8 liter per minuut op 60°C
Opstelling
Links/rechts
Serie
Modera
Uitvoering
Zonder dak
Verstelbaar
Vorm
Kwartrond

Standaard meegeleverd

  • Thermostaatkraan
  • Regendouche met handdouche
  • Douchebak
  • Verstelbare poten
  • Douchebakpaneel
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.