Douchecabines

Bent u op zoek naar een nieuwe douchecabine? U vindt bij ons talloze mogelijkheden op het gebied van douchecabines. Een Maxaro-douchecabine is een echte eyecatcher in uw badkamer. Echter kunt u ook voor een minimalistisch design kiezen en de cabine laten opgaan in de omgeving. Kom langs bij één van onze megashowrooms of bekijk het volledige assortiment douchecabines online.  

6552 producten

Sorteer op:

De voordelen van een Maxaro-douchecabine  

Een Maxaro-douchecabine heeft vele voordelen. Deze hebben wij overzichtelijk voor u op een rij gezet: 

  • De deuren en constructie zijn volledig op elkaar afgestemd; 
  • Een douchedeur houdt spatwater tegen, zodat de badkamer droog blijft; 
  • De cabine kan direct op de tegels worden geplaatst of op een douchebak;  
  • Veiligheidsglas met een Nano-Tech coating is gemakkelijk schoon te maken;  
  • Cabines zijn vrijwel op elke plek in de badkamer te monteren.  

In 5 stappen uw nieuwe douchecabine kopen 

Als u een nieuwe douchecabine wilt kopen, dan is dit vaak een tijdrovend en kostbaar proces. Daarom vindt u bij Maxaro een douchecabine van topkwaliteit voor ieder budget. U heeft een ruime keuze uit diverse stijlen en soorten cabines. Zo is er altijd een geschikte douchecabine voor u binnen handbereik. Om u te helpen in uw zoektocht naar dé perfecte douchecabine, hebben wij een handige keuzehulp voor u samengesteld. Zo kunt u in 5 stappen eenvoudig uw douchecabine samenstellen.  

Stap 1: Welke maatvoering kiest u voor uw douchecabine 

Uw benodigde maatvoering is met name afhankelijk van de beschikbare ruimte. Gaat u een volledig nieuwe badkamer plaatsen? Dan bent u vaak vrijer in de plaatsing van uw douchecabine, dan wanneer u enkel de oude douchecabine vervangt. Stem het formaat van de cabine af op uw persoonlijke wensen. Heeft u een kleine badkamer? Bij Maxaro kunt al terecht voor een douchecabine van 60x60 cm. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw badkamer. Heeft u een grote badkamer? Dan kunt u bijvoorbeeld een douchecabine van 140x140 cm of 180x100 cm plaatsen. Dit biedt voldoende ruimte om een los kinderbadje in te zetten. Dit is een ideale oplossing als u geen bad heeft, maar wel uw kinderen in bad wilt doen. 

Stap 2: Welke vorm douchecabine past bij uw badkamer? 

Een douchecabine neemt vaak een groot deel in van uw badkamer. Hierom is het belangrijk om de juiste vorm te kiezen. U heeft bij Maxaro de keuze uit douchecabines in de volgende uitvoeringen: Vierkant, Rechthoekig, Kwartrond, Vijfhoek, Offset. Wilt u een optimale luxe ervaring? Dan kunt u gaan voor een douchcabine met een Halfvrijstaande vierkant of Halfvrijstaande rechthoek uitvoering. 

Stap 3: Kies wat voor soort instap u wilt 

Bij Maxaro vindt u douchecabines die beschikken over een zij- of hoekinstap. Deze instap is meestal direct gelinkt aan de vorm die u gekozen heeft. Zo heeft een kwartronde of vijfhoekige cabine altijd een hoekinstap. De rechthoekige of vierkante modellen douchecabines hebben beide opties beschikbaar. Deze hebben veelal een enkele of dubbele draaideur. Voor optimale ruimtebesparing heeft u bij Maxaro de optie voor een douchecabine met schuifdeur. U kunt naast een cabine bij ons ook terecht voor diverse douchedeuren voor in een nis.  

Stap 4: Plaatst u de douchecabine op de tegelvloer of op een douchebak? 

Alle douchecabines van Maxaro zijn geschikt voor plaatsing op een tegelvloer of douchebak. Daarom kunt u bij Maxaro ook een passende douchebak voor iedere douchecabine kopen. Wilt u liever de douchecabine, net als bij een inloopdouche, direct op de tegelvloer plaatsen? Dan heeft u een douchegoot nodig voor de afvoer van uw water.  

Stap 5: Kies uw gewenste stijl douchecabine 

Als u al uw wensen betreft de praktische plaatsing, maatvoering en type deur heeft gekozen, dan blijft uw favoriete stijl over. U kunt bij Maxaro een douchecabine kopen in diverse stijlen en afwerkingen. Zo heeft u naast de standaard chroomkleur, ook keuze uit diverse andere kleuren. U kunt namelijk Mat zwart, Goud, Geborsteld rvs, Koper, Zwart chroom of Zwart metaal als profielkleur kiezen. Deze kunt u perfect combineren met een van onze stijlvolle regendouches. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse glaskleuren, zoals: Helder glas, -met een Matte strook, -4 Zwarte strepen en Rookglas. Welke stijl kiest u? U kunt bij Maxaro ook terecht voor complete douchecabines. Deze cabines met of zonder dak beschikken over een douchebaak en geïntrigeerde kranen. Wilt u een ultieme wellness-ervaring? Bekijk dan onze stoomcabines.  

Bekijk het assortiment douchecabines online of bezoek een van onze megashowrooms 

Wilt u een nieuwe douchecabine van Maxaro kopen? Bezoek dan een van onze megashowrooms en laat u inspireren door de verschillende stijlen. Voor advies op maat kunt u ook altijd een vrijblijvende afspraak maken met een verkoopadviseur. Doordat 98% van ons assortiment direct uit voorraad leverbaar is, geniet u binnen no time van uw nieuwe douche. Bekijk het volledige assortiment douches online. Bij Maxaro slaagt u altijd maximaal voor alles voor uw droombadkamer.