Diamond Douchecabine | 100x100 cm Chroom Helder glas Draaideur Vierkant

CDC1106104310C

Diamond Douchecabine | 100x100 cm Chroom Helder glas Draaideur Vierkant

CDC1106104310C

704,50
Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De douchewanden beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale afmeting hebben. De minimale en maximale afmeting van een douche met muurprofiel wordt gemeten inclusief het muurprofiel. De minimale en maximale afmeting van een douche met tweepuntsbevestiging wordt gemeten inclusief het glas.

Productvoordelen

De douchecabine is uitgerust met een draaideur, waardoor u de volledige instapruimte ter beschikking heeft.

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, zodat het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

Dankzij de hoogwaardige scharnieren met vlakke achterzijde maakt u het glas moeiteloos schoon.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de cabine gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

In de stijlvolle Diamond-douchecabine geniet u dagelijks van heerlijke douchesessies. Deze vierkante cabine kenmerkt zich door hoogwaardige scharnieren en het verticale handvat. Dit exemplaar heeft een tijdloze, chromen afwerking en helder glas voor een ruimtelijk gevoel. De douche is verstelbaar, waardoor u deze gemakkelijk passend maakt. De vaste wand heeft een verstelbaarheid van 96,7 tot 97,0 cm en de wand met deur van 99,2 tot 100,7 cm.

Optimaal comfort   
De douchecabine is voorzien van een zij-instap en uitgerust met een draaideur. Deze instap is recht en zeer comfortabel om de douche in- en uit te stappen. Daarnaast zorgt dit type deur ervoor dat u de volledige instapruimte ter beschikking heeft. Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging. Zo beschadigt het rubber niet en wordt de levensduur verlengd. Ook heeft u dankzij de cabine minder last van spatwater. Bovendien blijft de warmte langer hangen in de douche. 

Ultiem onderhoudsgemak  
Deze douchecabine is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 8 mm helder veiligheidsglas is namelijk behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Verder hebben de scharnieren van de douche een vlakke achterzijde. Hierdoor maakt u het glas moeiteloos schoon. 

Eenvoudige installatie   
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de douchecabine snel en eenvoudig, zodat u hier binnen no time gebruik van maakt. De cabine is geschikt om op een lage of hoge Maxaro-douchebak of rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen. Daarbij is het mogelijk om de douchecabine met of zonder waterkering te monteren.  

Combineer met een kraan naar keuze   
Met een stijlvolle douchekraan maakt u de douchecabine compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere chromen kranen. Deze kleur past uitstekend bij het design van de douche. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel.  

Specificaties

Maatvoering
100x100 cm
Lengte
100 cm
Breedte
60 cm
Breedte deuropening
49.9 cm
Hoogte
200 cm
Verstelbaarheid deur links
96,7 - 97 cm
Verstelbaarheid wand rechts
99,2 - 100,7 cm
Kleurnaam
Chroom
Soort deur
Draaideur
Plaatsing deur
Links of rechts
Draairichting deur
Links- of rechtsdraaiend
Glas design
Helder glas
Glasdikte
8 mm
Instap
Zij-instap
Vorm
Vierkant
Serie
Diamond

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Douchecabine 100x100 cm + lage douchebak

873,50

Niet meer leverbaar

Douchecabine 100x100 cm + hoge douchebak

942,50

Niet meer leverbaar

Douchecabine 100x100 cm + lage douchebak + sifon

912,50

Niet meer leverbaar

Douchecabine 100x100 cm + hoge douchebak + sifon

991,45

Niet meer leverbaar