Douchecabine Mat Zwart Pearl met Zwarte Strepen 80x80cm met Draaideur

CPB0853318M

Douchecabine Mat Zwart Pearl met Zwarte Strepen 80x80cm met Draaideur

CPB0853318M

885,-
Uiterlijk June 10, 2022 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De douchewanden beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte hebben. Houd er rekening mee dat het hierbij om buitenmaten gaat. Dit betekent dat de breedte van het muurprofiel is meegenomen in de maatvoering en dat de maat van het glas alleen dus altijd kleiner is dan de buitenmaat.

Productvoordelen

De douchecabine is uitgerust met een draaideur, waardoor u de volledige instapruimte ter beschikking heeft.

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, zodat het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

De hoogwaardige scharnieren hebben een vlakke achterzijde, zodat u het glas moeiteloos schoonmaakt.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de cabine gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

In de Pearl-douchecabine van 80x80 cm geniet u van heerlijke douchesessies. De rechthoekige cabine beschikt over een verticaal handvat en hoogwaardige scharnieren in mat zwart. Door de zwarte strepen heeft dit model een industriële uitstraling. De douche is verstelbaar, waardoor u deze gemakkelijk passend maakt. De vaste wand heeft een verstelbaarheid van 78,5 tot 80 cm en de wand met deur van 78,5 tot 80 cm. Dit is de minimale en maximale breedte, inclusief muurprofiel.

Optimaal comfort
De douchecabine is voorzien van een zij-instap en uitgerust met een draaideur. Deze instap is recht en zeer comfortabel om de douche in en uit te stappen. Daarnaast zorgt dit type deur ervoor dat u de volledige instapruimte ter beschikking heeft. Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging. Zo beschadigt het rubber niet en wordt de levensduur verlengd. Ook heeft u dankzij de cabine minder last van spatwater. Bovendien blijft de warmte langer hangen in de douche.

Ultiem onderhoudsgemak
Deze douchecabine is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 8 mm veiligheidsglas is namelijk behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Verder hebben de scharnieren van de douche een vlakke achterzijde. Hierdoor maakt u het glas moeiteloos schoon.

Eenvoudige installatie
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de douchecabine snel en eenvoudig, zodat u hier binnen no time gebruik van maakt. De cabine is geschikt om op een lage of hoge Maxaro-douchebak of rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen. Daarbij is het mogelijk om de douchecabine met of zonder waterkering te monteren.

Combineer met een kraan naar keuze
Met een stijlvolle douchekraan maakt u de douchecabine compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere exemplaren in mat zwart, zwart metaal of zwart chroom. Deze kleuren passen uitstekend bij het design van de douche. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel.

Specificaties

Maatvoering
80x80 cm
Glas design
Helder met 4 zwarte strepen
Glasdikte
8 mm
Breedte deuropening
50 cm
Hoogte
200 cm
Instap
Zij-instap
Lengte
80 cm
Plaatsing deur
Rechts
Serie
Pearl
i Verstelbaarheid
78,5 - 80 cm
i Verstelbaarheid
78,5 - 80 cm
Vorm
Rechthoek

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Douchecabine 80x80 cm + lage douchebak

990,-

Uiterlijk June 10, 2022 in huis

Douchecabine 80x80 cm + hoge douchebak

1,049,-

Uiterlijk June 10, 2022 in huis

Douchecabine 80x80 cm + lage douchebak + sifon

1,029,-

Uiterlijk June 10, 2022 in huis

Douchecabine 80x80 cm + hoge douchebak + sifon

1,098,-

Uiterlijk June 10, 2022 in huis