Douchedeur 80cm Pendeldeur Zircon Essence

S0100-0800

Douchedeur 80cm Pendeldeur Zircon Essence

S0100-0800

180,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

Dit exemplaar is 185 cm hoog en daardoor ideaal voor een badkamer met een beperkte hoogte.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de douchedeur gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

De Zircon Essence-pendeldeur is perfect om uw douchenis af te sluiten. Dit tijdloze exemplaar heeft een chromen afwerking en komt in iedere badkamer tot zijn recht. De douchedeur is 185 cm hoog en ideaal voor een badkamer met een beperkte hoogte. U maakt deze gemakkelijk passend dankzij de verstelbaarheid van 75,5 tot 78 cm. Dit is de minimale en maximale breedte, inclusief muurprofiel.

Optimaal comfort   
De pendeldeur draait zowel naar binnen als naar buiten. Door de deur naar binnen te draaien, heeft u geen last van de uitzwaai. Als u de deur naar buiten draait, dan benut u de volledige instapruimte optimaal. Het liftsysteem tilt de douchedeur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd. Zo geniet u langdurig van uw aankoop.

**Eenvoudige installatie**
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de pendeldeur snel en eenvoudig, waardoor u binnen no time gebruikmaakt van uw douche. De douchedeur is geschikt om op de tegelvloer te plaatsen. Daarnaast is de deur zowel aan de linker- als rechterzijde te monteren.

Maak uw douche compleet
Naast de pendeldeur heeft u een stijlvolle douchekraan nodig om uw douche compleet te maken. In het assortiment ontdekt u onder andere kranen in chroom. Deze kleur past uitstekend bij het design van de deur. Zo creëert u een mooi samenhangend geheel in uw badkamer.

Specificaties

Maatvoering
80 cm
Breedte deuropening
68 cm
Hoogte
185 cm
Serie
Zircon Essence

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.