Douchedeur 80cm Vouwdeur Zircon Allure

S0600-0869

Douchedeur 80cm Vouwdeur Zircon Allure

S0600-0869

354,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De vouwdeur heeft geen uitzwaai en is daardoor ruimtebesparend en ideaal voor een compacte badkamer.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

Het liftingsysteem tilt de deur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de douchedeur gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

De Zircon Allure-vouwdeur van 80 cm is ideaal om uw douchenis af te sluiten. Dit exemplaar is uitgevoerd in chroom en heeft een tijdloze uitstraling. Door het heldere glas ervaart u een ruimtelijk gevoel. De douchedeur is verstelbaar, waardoor u deze gemakkelijk passend maakt. De deur heeft een verstelbaarheid van 77,5 tot 80 cm. Dit is de minimale en maximale breedte.

Optimaal comfort   
Een vouwdeur is de perfecte keuze voor een compacte badkamer. Dit type deur heeft namelijk geen uitzwaai, waardoor u voldoende loopruimte overhoudt. Het liftingsysteem tilt de douchedeur op bij een draaiende beweging, waardoor het rubber niet beschadigt en de levensduur wordt verlengd. Daarnaast heeft u dankzij de deur minder last van spatwater en droogt u zich na een heerlijke douchebeurt af in een aangenaam warme ruimte.

Ultiem schoonmaakgemak  
De douchedeur is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 6 mm veiligheidsglas is behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Hierdoor vergt het onderhouden en schoonmaken van de deur weinig tijd en moeite.

Maak uw douche compleet
Met een stijlvolle douchekraan maakt u de douche compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere kranen in chroom. Deze kleur past uitstekend bij het design van de douchedeur. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel. 

Specificaties

Maatvoering
80 cm
Hoogte
200 cm
Plaatsing deur
Links of rechts
Serie
Zircon Allure

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.