Douchedeur Amber 70cm Helder Veiligheidsglas Mat Zwart

WTC15210M

Douchedeur Amber 70cm Helder Veiligheidsglas Mat Zwart

WTC15210M

395,-
Vanaf March 10 in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De douchedeur(en) beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte hebben. Houd hiermee rekening tijdens de installatie voor een perfect eindresultaat.

Specificaties

Maatvoering
70 cm
Glas design
Helder glas
Glasdikte
8 mm
Breedte deuropening
50 cm
Hoogte
200 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Mat zwart
Plaatsing deur
Links of rechts
Serie
Amber
Verstelbaarheid
71,6 - 73,8 cm
Soort deur
Draaideur

Standaard meegeleverd

*Bevestigingsmateriaal *Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.