Crystal Allure Douchedeur | 120 cm Mat zwart Helder glas Schuifdeur

S5120-1200M

Crystal Allure Douchedeur | 120 cm Mat zwart Helder glas Schuifdeur

S5120-1200M

458,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De douchedeur(en) beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte hebben. Houd hiermee rekening tijdens de installatie voor een perfect eindresultaat.

Productvoordelen

De schuifdeur heeft geen uitzwaai, waardoor deze ruimtebesparend is en ideaal voor een compacte badkamer.

De douchedeur rolt enkel over het bovenste profiel van het rollersysteem, zodat u ultiem schoonmaakgemak ervaart.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de douchedeur gemakkelijk passend maakt.

Productomschrijving

De Crystal Allure-schuifdeur is ideaal om uw douchenis af te sluiten. Dit exemplaar is uitgevoerd in mat zwart en heeft een industriële uitstraling. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Door de verstelbaarheid maakt u de deur gemakkelijk passend. De totale breedte is verstelbaar van 117,5 tot 118,5 cm.

Optimaal comfort
Dankzij de douchedeur ervaart u minder spatwater en droogt u zich na een heerlijke douchebeurt af in een warme ruimte. De schuifdeur is ruimtebesparend en daardoor de perfecte keuze voor een compacte badkamer. Dit type deur heeft namelijk geen uitzwaai, zodat u iedere centimeter in de ruimte optimaal benut.

Ultiem schoonmaakgemak
De douchedeur is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 8 mm veiligheidsglas is behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Verder beschikt de schuifdeur over een vierkant rollersysteem, waarbij de deur enkel over het bovenste profiel rolt. Hierdoor ervaart u ultiem schoonmaakgemak.

Eenvoudige installatie
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de schuifdeur snel en eenvoudig, waardoor u binnen no time gebruikmaakt van uw douche. De douchedeur is geschikt om op een lage of hoge Maxaro-douchebak of rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen. Daarnaast is de deur zowel aan de linker- als rechterzijde te monteren.

Maak uw douche compleet
Met een stijlvolle douchekraan maakt u de douche compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere kranen in zwart, zwart chroom en zwart metaal. Deze kleuren passen uitstekend bij het design van de douchedeur. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel.

Specificaties

Maatvoering
120 cm
Breedte deuropening
40.6 cm
Hoogte
200 cm
Verstelbaarheid
117,5 - 118,5 cm
Kleurnaam
Mat zwart
Soort deur
Schuifdeur
Plaatsing deur
Links of rechts
Glas design
Helder glas
Glasdikte
8 mm
Serie
Crystal Allure
Glasdikte
8 mm
Glas design
Helder glas

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.