Menu

Actieve filters

Actieve filters

Wis alle filters
Categorie1
Kleur
Kleurnaam
Vrom Uitleg
Prijs
125219

Douchegoot 80 cm

Een douchegoot van 80 cm is het ideale formaat voor uw douchecabine of inloopdouche van 90 cm of groter. De drain draagt bij aan de afvoer van het water uit uw douche. Kies uit een modern stripes rooster, een uniek glazen exemplaar of ga voor een multifunctioneel tile & plate rooster. Kom ons assortiment bekijken in één van de megashowrooms of slaag meteen online.

4 producten

Sorteer op:

Actieve filters

Wis alle filters
Douchegoot RVS met Flens 80cm Tile & plate Rooster  DFG02-0800
DFG02-0800

80 cm

139,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Douchegoot RVS met Flens 80cm Stripes Rooster  DFG01-0800
DFG01-0800

80 cm

125,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Douchegoot Zwart met Flens 80cm Stripes Black Rooster DFG01-0800MB
DFG01-0800MB

80 cm

169,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
DFG02-0800MB

80 cm

219,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis

Douchegoot 80 cm kopen?

Met een rvs douchegoot van 80 cm maakt u uw douche compleet. Bij Maxaro vindt u deze in verschillende designs. Wilt u een mooi geheel creëren in de ruimte? Kies dan voor een tile & plate rooster. Hiermee laat u uw vloertegel netjes doorlopen in de drain. Voor een moderne uitstraling is het stripes rooster een uitstekende keuze. Met een glazen variant geeft u een unieke twist aan elke doucheruimte.

Design douchegoot

Douchegoten van 80 cm hebben een langwerpige vorm en zijn perfect te combineren met grotere tegels. Qua design kiest u uit een stripes rooster, een tile & plate rooster of een glazen rooster. Een tile & plate rooster biedt u de mogelijkheid om deze tweezijdig te gebruiken. Hierbij heeft u de optie om de vloertegel in het tegelrooster te plaatsen, waardoor de vloer doorloopt in de drain. Het glazen rooster is verkrijgbaar in een zwart of wit exemplaar gemaakt uit veiligheidsglas.

Eenvoudig in onderhoud

Een douchegoot van Maxaro is makkelijk te onderhouden. De uitneembare sifon met haarfilter zorgt ervoor dat u moeiteloos de haren uit uw afvoer haalt. Verder is het belangrijk om de douchegoot regelmatig schoon te maken met Maxaro Totaalreiniger. Hiermee verwijdert u de achtergebleven zeep- en vetresten en behoudt u een optimale werking.

Douchegoot 80 cm met flens

Bij de aankoop van een douchegoot krijgt u een flensrand bijgeleverd. Dankzij de hoogte van 2 cm is vrijwel elke tegel te gebruiken bij de douchegoot van 80 cm. Daarnaast ontvangt u een verloopstuk zodat u de goot kunt aansluiten op een afvoer van zowel 40 als 50 mm. Hierdoor is de 80 cm douchegoot geschikt voor nieuwbouw én renovatie.