Menu

Actieve filters

Actieve filters

Wis alle filters
Categorie1
Prijs
€ 129
€ 259

Douchegoot 80 cm

Een douchegoot van 80 cm is het ideale formaat voor uw douchecabine of inloopdouche van 90 cm of groter. De drain draagt bij aan de afvoer van het water uit uw douche. Kies uit een modern gestreept rooster, een uniek glazen exemplaar of ga voor een multifunctioneel tegel- en plaatrooster. Kom ons assortiment bekijken in één van de megashowrooms of slaag meteen online.

4 producten

Sorteer op:

Actieve filters

Wis alle filters
Douchegoot met Flensrand 80cm Tegel- en Plaatrooster Rvs DFG02-0800
DFG02-0800

80 cm

149,-
Vandaag besteld, vrijdag in huisVrijdag in huis
Douchegoot met Flensrand 80cm Tegel- en Plaatrooster Zwart DFG02-0800MB
DFG02-0800MB

80 cm

259,-
Vandaag besteld, vrijdag in huisVrijdag in huis
Douchegoot met Flensrand 80cm Gestreept Rooster Rvs DFG01-0800
DFG01-0800

80 cm

129,-
Vandaag besteld, vrijdag in huisVrijdag in huis
DFG01-0800MB

80 cm

189,-
Vandaag besteld, vrijdag in huisVrijdag in huis

Douchegoot 80 cm kopen?

Met een rvs douchegoot van 80 cm maakt u uw douche compleet. Bij Maxaro vindt u deze in verschillende designs. Wilt u een mooi geheel creëren in de ruimte? Kies dan voor een tegel- en plaatrooster. Hiermee laat u uw vloertegel netjes doorlopen in de drain. Voor een moderne uitstraling is het gestreepte rooster een uitstekende keuze. Met een glazen variant geeft u een unieke twist aan elke doucheruimte.

Design douchegoot

Douchegoten van 80 cm hebben een langwerpige vorm en zijn perfect te combineren met grotere tegels. Qua design kiest u uit een gestreept rooster, een tegel- en plaatrooster of een glazen rooster. Een tegel- en plaatrooster biedt u de mogelijkheid om deze tweezijdig te gebruiken. Hierbij heeft u de optie om de vloertegel in het tegelrooster te plaatsen, waardoor de vloer doorloopt in de drain. Het glazen rooster is verkrijgbaar in een zwart of wit exemplaar gemaakt uit veiligheidsglas.

Eenvoudig in onderhoud

Een douchegoot van Maxaro is makkelijk te onderhouden. De uitneembare sifon met haarfilter zorgt ervoor dat u moeiteloos de haren uit uw afvoer haalt. Verder is het belangrijk om de douchegoot regelmatig schoon te maken met Maxaro Totaalreiniger. Hiermee verwijdert u de achtergebleven zeep- en vetresten en behoudt u een optimale werking.

Douchegoot 80 cm met flens

Bij de aankoop van een douchegoot krijgt u een flensrand bijgeleverd. Dankzij de hoogte van 2 cm is vrijwel elke tegel te gebruiken bij de douchegoot van 80 cm. Daarnaast ontvangt u een verloopstuk zodat u de goot kunt aansluiten op een afvoer van zowel 40 als 50 mm. Hierdoor is de 80 cm douchegoot geschikt voor nieuwbouw én renovatie.