Doucheput met Flensrand 20cm Tegel- en Plaatrooster Rvs

DSG02-200N

Doucheput met Flensrand 20cm Tegel- en Plaatrooster Rvs

DSG02-200N

119,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Deze doucheput is voorzien van een haarfilter, waardoor verstoppingen van uw leidingen voorgoed verleden tijd zijn.

De uitneembare sifon zorgt ervoor dat u de doucheput gemakkelijk reinigt.

Productomschrijving

Deze vierkante doucheput is tweezijdig te gebruiken en komt in elke badkamer tot zijn recht. U heeft de mogelijkheid om aan de ene zijde een vloertegel in het rooster te plaatsen. Op deze manier loopt de vloer door in de drain, wat zorgt voor een naadloos geheel. De andere zijde is voorzien van een stijlvolle rvs-kleur. Bovendien heeft de goot een variabele inbouwdiepte van 7 tot 9 cm en beschikt deze over een hoge afvoercapaciteit van 25 tot 30 liter per minuut.

Ultiem onderhoudsgemak
Met deze doucheput ervaart u ultiem onderhoudsgemak. Dit exemplaar is onder andere voorzien van een flensrand en het waterdicht membraan, wat zorgt voor een 100% waterdichte afsluiting. Daarbij is de put voorzien van een speciale haarfilter. Verstoppingen van uw leidingen zijn hiermee voorgoed verleden tijd. Verder heeft deze doucheput een uitneembare sifon. Schoonmaken kost u op deze manier maar weinig tijd en moeite.

Maak uw douche compleet
U maakt de doucheruimte compleet met een inloopdouche of douchecabine van Maxaro. Ontdek ons uitgebreide aanbod douches in verschillende designs, kleuren en glastypes. Zo bent u ervan verzekerd dat er een model tussen zit dat aansluit op uw wensen. Naast de inloopdouche of cabine, mag een riante regendoucheset eveneens niet ontbreken.

Specificaties

Hoogte
7.9 cm
Kleur
Rvs
Kleurnaam
Rvs
Lengte
20 cm
Maatvoering
20 cm

Standaard meegeleverd

  • Sifon
  • Afvoer verloopstuk
  • Waterdicht membraan
  • Installatiehandleiding