Zircon Comfort Inloopdouche | 100 cm Chroom Helder glas Vaste wand met draaibare zijwand

GHD-1035011C

Zircon Comfort Inloopdouche | 100 cm Chroom Helder glas Vaste wand met draaibare zijwand

GHD-1035011C

364,50
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De douchewanden beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale afmeting hebben. De minimale en maximale afmeting van een douche met muurprofiel wordt gemeten inclusief het muurprofiel. De minimale en maximale afmeting van een douche met tweepuntsbevestiging wordt gemeten inclusief het glas.

Productvoordelen

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de inloopdouche gemakkelijk passend maakt.

Het glas is behandeld met Nano-Tech, een beschermlaag die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert.

Productomschrijving

In de Zircon Comfort-inloopdouche geniet u dagelijks van heerlijke douchesessies. Deze douche is uitgerust met een chromen afwerking en heeft een tijdloos uiterlijk. Dankzij het heldere glas ervaart u een ruimtelijk gevoel. De inloopdouche is verstelbaar, waardoor u deze makkelijk passend maakt. De vaste wand met draaibare zijwand heeft een verstelbaarheid van 98,5 tot 100 cm. Dit is de minimale en maximale breedte, inclusief muurprofiel.

Ultiem onderhoudsgemak
Deze inloopdouche is zeer onderhoudsvriendelijk. Het 6 mm helder veiligheidsglas is namelijk behandeld met Nano-Tech, een beschermende coating die de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten vermindert. Hierdoor vergt het onderhouden en schoonmaken van de douche weinig tijd en moeite.

Eenvoudige installatie
Middels een duidelijke installatiehandleiding installeert u de inloopdouche snel en eenvoudig, zodat u hier binnen no time gebruik van maakt. Verder is de stabilisatiestang inkortbaar en daardoor aan te passen naar de gewenste lengte.

Combineer met een kraan naar keuze  
Met een stijlvolle douchekraan maakt u de inloopdouche compleet. In het assortiment ontdekt u onder andere exemplaren in chroom. Deze kleur past uitstekend bij het design van de douche. Door de kraan hierop af te stemmen creëert u een mooi samenhangend geheel.

Specificaties

Maatvoering
100 cm
Hoogte
200 cm
Kleurnaam
Chroom
Glas design
Helder glas
Glasdikte
6 mm
Uitvoering
Vaste wand met draaibare zijwand
Serie
Zircon Comfort

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de douches gemaakt? 

De douches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op 650 graden, waardoor het tot 5 keer sterker is dan normaal glas. Bij een breuk valt het glas uiteen in kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt verwonden. De stabilisatiestangen en muurbevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of rvs in combinatie met messing onderdelen.

Wat onderscheidt Maxaro-douches van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten en biedt een uniek modulair assortiment, waardoor u duizenden mogelijkheden heeft om een Maxaro-douche samen te stellen. Deze mogelijkheden ervaart u in één van onze showrooms of bekijkt u gemakkelijk online. Daarnaast bieden wij een unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Omdat wij onafhankelijk zijn van externe leveranciers, beschikt u snel over reserveonderdelen.

Hoeveel garantie heb ik op een douche?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw douche. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.