Kleursample Zwart Metaal 5x5cm

90101020038ZM

Kleursample Zwart Metaal 5x5cm

90101020038ZM

2,50
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Met deze kleursample vergelijkt u gemakkelijk de kleur met uw interieur. Doordat de sample slechts een gedeelte van het volledige product is kan de kleurschakering, tekening of het patroon mogelijk iets afwijken van het daadwerkelijke product. Houd er verder rekening mee dat u dit artikel niet mag retourneren. De verzending van de sample bedraagt € 4,95.

Voor de juiste beoordeling van de sample hebben we hieronder een aantal tips voor u op een rij gezet:

  • Licht heeft veel invloed op de kleur van een product. Bekijk daarom de sample bij dag- en kunstlicht in de ruimte waarin u het product gaat plaatsen. Vergelijk ook op diverse tijdstippen. In de ochtend is er namelijk een andere lichtinval dan in de middag.

  • Bekijk de sample ook van 1 meter afstand. De kleur lijkt van een afstand vaak lichter en meer verzadigd dan wanneer u deze van dichtbij bekijkt.

Specificaties

Let op

Dankzij onze eigen productontwikkeling bieden we diverse kleuren aan in ons assortiment. De onderdelen van onze producten zijn van verschillende materialen gemaakt en kunnen daardoor qua kleur licht van elkaar afwijken. Onze productspecialisten hebben alles in het werk gesteld om ze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.